Μεταθέσεις και τοποθετήσεις Διευθυντών αναστατώνουν τα Λύκεια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Άκαιρες χαρακτηρίζει τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις Διευθυντών «της τελευταίας στιγμής» ο Καθηγητικός Σύλλογος του Λυκείου Ιδαλίου

Άκαιρες χαρακτηρίζει τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις Διευθυντών «της τελευταίας στιγμής» ο Καθηγητικός Σύλλογος του Λυκείου Ιδαλίου.

Σε ανακοίνωσή του εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη αυτή και υπογραμμίζει ότι η κίνηση αυτή του Υπουργείου Παιδείας είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στα σχολεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ως Καθηγητικός Σύλλογος του Λυκείου Ιδαλίου εκφράζουμε την έντονη, δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία μας για το γεγονός ότι μια σειρά από άκαιρες μεταθέσεις και τοποθετήσεις της τελευταίας στιγμής έχουν απορρυθμίσει τη διοίκηση μας σειράς λυκείων μεταξύ των οποίων και το Λύκειο Ιδαλίου.

Καλούμε την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού να αναθεωρήσουν αυτές τις αποφάσεις, προκειμένου να αποκατασταθεί η διοικητική ομαλότητα.

Σημειώνουμε ότι η κοινότητα των γονέων των μαθητών του Λυκείου ανησυχεί εξίσου για τις παρενέργειες των διοικητικών αποφάσεων, και ως εκ τούτου ο Καθηγητικός Σύλλογος θεωρεί για ακόμη ένα λόγο υποχρέωσή του να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις της διοίκησης.

Ως Καθηγητικός Σύλλογος του Λυκείου Ιδαλίου με ομόφωνη απόφασή μας καλούμε την Εκπαιδευτική Υπηρεσία και το Υπουργείο Παιδείας να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί η ομαλότητα άμεσα.


Επιστροφή
στην αρχή