Μετά το Euro 2012 η δίκη του Τέρι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ελεύθερος να δώσει το παρών στην τελική φάση του EURO 2012, εφόσον συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας, θα είναι ο Τζον Τέρι, καθώς θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 9 Ιουλίου για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ότι επιτέθηκε ρατσιστικά σε αντίπαλό του. Η τελική φάση του Ευρωπαϊκού...

 

Ελεύθερος να δώσει το παρών στην τελική φάση του EURO 2012, εφόσον συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας, θα είναι ο Τζον Τέρι, καθώς θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 9 Ιουλίου για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ότι επιτέθηκε ρατσιστικά σε αντίπαλό του.

 

Η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, την οποία θα συνδιοργανώσουν Πολωνία και Ουκρανία, θα διεξαχθεί το διάστημα 8 Ιουνίου-1 Ιουλίου.

 

Ο 31χρονος αρχηγός των «λιονταριών» δήλωσε αθώος στην κατηγορία ότι έκανε ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του παίκτη της ΚΠΡ, ’ντον Φέρντιναντ, σε αγώνα του περασμένου Οκτωβρίου για την Premier League. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τέρι δεν παρέστη στην εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.

 

Η συγκεκριμένη κατηγορία απαγγέλθηκε στον Τέρι, όταν η αστυνομία έγινε αποδέκτης καταγγελίας από θεατή μετά τον αγώνα. Εάν κριθεί ένοχος, η ανώτατη ποινή είναι 2.500 λίρες.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ Γυναικών: Σημαντικοί αγώνες στην έκτη στροφή

Πολίτης Sports, 10:50 (τελευταία ενημέρωση 10:50)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ: Δεν είναι μακριά ο Γενάρης - Επικεντρώνονται στην επίθεση

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ, 10:35 (τελευταία ενημέρωση 10:35)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς το παραμικρό περιθώριο στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Πολίτης Sports, 10:19 (τελευταία ενημέρωση 10:19)

Επιστροφή
στην αρχή