Μέσα ο Μπακασέτας, πρόβλημα με Οικονόμου στην ΑΕΚ (pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Με τον Τάσο Μπακασέτα να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατράμητο...

Ένα ευχάριστο νέο προέκυψε από τη σημερινή επιστροφή των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στις προπονήσεις, λίγες ώρες μετά τη λήξη του ευρωπαϊκού ραντεβού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για το Champions League. 

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Μπακασέτας προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή (11/11, 15:00), ωστόσο από εκεί και πέρα υπάρχουν θέματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. 

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο δεξιό του γόνατο, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και είναι δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Τέλος, ο Μάριος Οικονόμου -που υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε πως έχει υποστεί κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος- ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα ασκήσεων στο γυμναστήριο.

Κατά συνέπεια τίθεται εκτός για την επικείμενη υποχρέωση εντός συνόρων και μένει να φανεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

 

 


Επιστροφή
στην αρχή