Μένει... μόνος για διάφορους λόγους ο ΑΠΟΕΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Πάντως, τον απλό κόσμο της ομάδας δεν τον απασχολεί και τόσο αν θα πάνε ή όχι οι Πορτοκαλί αλλά ένα σωρό άλλα πράγματα, πιο σοβαρά...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 14/9)

 

Ο κυριακάτικος αγώνας με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» δεν αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων από πλευράς ΑΠΟΕΛ λόγω ημέρας και ώρας.

Από την άλλη, είναι και η εκστρατεία που κάνουν οι οργανωμένοι ώστε να μείνει η ομάδα μόνη της, χωρίς κόσμο, γιατί οι ίδιοι τάσσονται εναντίον της κάρτας φιλάθλου!

«Κανένας Αποελίστας στο παιχνίδι με τον Ερμή. Στείλτε τους όλοι το μήνυμα ότι θέλετε τους Πορτοκαλί δίπλα στον θρύλο», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι.

Βέβαια, τον απλό κόσμο του ΑΠΟΕΛ δεν τον απασχολεί και τόσο αν θα πάνε ή όχι οι Πορτοκαλί αλλά ένα σωρό άλλα πράγματα, πιο σοβαρά, όπως είναι: Το «αφιλόξενο» γήπεδο, το οικονομικό κόστος της μετακίνησης στη Λάρνακα, τα εισιτήρια, και όπως είπαμε και στην αρχή η ώρα και η μέρα.

Οπόταν, για άλλη μια φορά οι μπιραρίες και οι καφετέριες θα αποτελέσουν την καλύτερη λύση για τις χιλιάδες φίλων του ΑΠΟΕΛ.


Επιστροφή
στην αρχή