Μέλος της Διεθνούς Ενωσης Αερομεταφορών IATA η Cobalt Air

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο Andrew Madar Εκτελεστικός Διευθυντής της Cobalt Air παρέλαβε το πιστοποιητικό.

Η αεροπορική εταιρεία Cobalt Air έγινε μέλος της Διεθνούς Ενωσης Αερομεταφορών IATA.
 
Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο Andrew Madar Εκτελεστικός Διευθυντής της Cobalt Air  παρέλαβε από την Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Ευρώπης για την IATA Νικόλ Μπουσιώτη, το σχετικό πιστοποιητικό.

Σε δηλώσεις του ο κ. Madar ανέφερε ότι «αποτελεί τιμή για μας να γίνουμε μέλος της IATA. Ανυπομονούσαμε να γίνει αυτό και βλέπουμε αρκετές ευκαιρίες να ανοίγονται για μας λόγω της ιδιότητας μας ως μέλους της IATA».
 
Από την πλευρά της η Νικόλ Μπουσιώτη, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Ευρώπης για την ΙΑΤΑ είπε πως «είμαστε πολύ περήφανοι που δεχόμαστε την Cobalt στην οικογένεια της IATA. Η IATA έχει πάνω από 280 μέλη και η Cobalt είναι μια εταιρεία που προχωρά πολύ γρήγορα».
 
Πρόσθεσε ότι «μέσα σε ενάμιση χρόνο η εταιρεία έκανε πολλά βήματα και πιστεύουμε ότι θα έχει ένα πολύ καλό μέλλον. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα είμαστε κοντά τους για να τους στηρίζουμε».
 
Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαμαλάκης, Διευθυντής της IATA για Ελλάδα και Κύπρο ανέφερε πως «καλωσορίζουμε την Cobalt στην οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι και εννοείται ότι θα είμαστε δίπλα της σε οτιδήποτε και αν χρειαστεί».


Επιστροφή
στην αρχή