Μεγάλη ανησυχία για Δώνη, χωρίς ενδεκαδάτο στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Με μία σημαντική απώλεια αναμένεται να παραταχθεί εναντίον της Λάρισας ο Παναθηναϊκός την προσεχή Κυριακή στο «AEL FC Arena»...

Με μία σημαντική απώλεια αναμένεται να παραταχθεί εναντίον της Λάρισας ο Παναθηναϊκός, την προσεχή Κυριακή (16/08) στο «AEL FC Arena» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Αντονί Μουνιέ δεν δείχνει να προλαβαίνει την αναμέτρηση με τους «βυσσινί», καθώς παρά τις θεραπείες που υποβάλλεται εδώ και μερικές ημέρες εξαιτίας της κάκωσης που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό υποκνημίδιο, κατά την επανεξέτασή του εμφάνισε συμπτώματα φλεγμονής στον χήνειο πόδα και υποβλήθηκε σήμερα σε υπερηχογράφημα.

Το αποτέλεσμα έδειξε τενοντοελυτρίτιδα στο σημείο, κάτι που σημαίνει πως θα ακολουθήσει αντιφλεγμονώδη αγωγή, ενώ σε καθημερινή βάση θα αξιολογείται η κατάστασή τουι καθημερινά.

Έτσι, εκτός απρόοπτου δεν θα προλάβει την αναμέτρηση με τη Λάρισα, γεγονός που προκαλεί ένα σημαντικό «πονοκέφαλο» στον Γιώργο Δώνη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα (11/09) ο Χρήστος Δώνης, αλλά από αύριο (12/09) θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί την Πέμπτη (13/09) και με τους Κουλιμπαλί, Οικονόμου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Επιστροφή
στην αρχή