Γιατί δεν πήγε ο ΠΤΔ στην ολομέλεια για το πραξικόπημα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Απών από την σημερινή ειδική συνεδρία της βουλής για την καταδίκη του Πραξικοπήματος και της Τουρκικής Εισβολής ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Απών από την σημερινή ειδική συνεδρία της βουλής για την καταδίκη του Πραξικοπήματος και της βάρβαρης Τουρκικής Εισβολής ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Το λάθος χρεώθηκε ο Πρόεδρος του Σώματος Δημήτρης Συλλούρης.

Σε παρεξήγηση και προσωπικό λάθος, σύμφωνα με παραδοχή του την οποία έκανε στο τέλος της ομιλίας του κατά την σημερινή ειδική συνεδρία της Βουλής ο Πρόεδρος του Σώματος Δημήτρης Συλλούρης, οφείλεται η απουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας από την όλη εκδήλωση.

Οκ. Συλλούρης είπε ότι έγινε ένα μπέρδεμα με την αποστολή προσκλήσεων και το γραφείο του παρέλειψε να αποστείλει πρόσκληση στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας για να παραστεί ο τελευταίος σήμερα στο κοινοβούλιο, παραδεχόμενος το λάθος του και απολογούμενος γι αυτό.

Τόσο ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού όσο και ο Πρόεδρος  του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος παρόλο που στο τέλος των ομιλιών τους εξέφρασαν την θλίψη τους για την απουσία του κ. Αναστασιάδη από την σημερινή ειδική συνεδρία της ολομέλειας δεν παρέλειψαν να προσθέσουν ότι ο Πρόεδρος της  Δημοκρατίας ίσως όφειλε και από μόνος του να ενεργήσει για να διορθωθεί το λάθος του Προέδρου της Βουλής και να μεριμνήσει να είναι παρόν.


Επιστροφή
στην αρχή