Με την ασφάλεια της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και φέτος ο Μαραθώνιος Λεμεσού

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Ασφάλεια και η Υγεία των δρομέων αποτελούν πρώτη προτεραιότητα των διοργανωτών και για το σκοπό αυτό λαμβάνονται όλα τα μέτρα

Με τη Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ τρέχουν οι 15.000 δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, που διεξάγεται το διήμερο 17-18 Μαρτίου στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Για τρίτη διαδοχική χρονιά η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλος του γαλλικού κολοσσού CNP ASSURANCES S.A., είναι Χορηγός Ασφάλειας και Υγείας στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, προσφέροντας ισχυρή προστασία στους συμμετέχοντες.

«Για τρίτη χρονιά νιώθουμε την ευθύνη στήριξης ενός σπουδαίου και καταξιωμένου αθλητικού γεγονότος με διεθνή εμβέλεια, που προσελκύει όλο και περισσότερους δρομείς από το εξωτερικό και προβάλλει την Κύπρο σε κάθε γωνιά της γης», σημειώνει ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού και προσθέτει: «Είναι χρέος των μεγάλων και ισχυρών επιχειρήσεων του τόπου μας, να αναλαμβάνουν σημαντικό μερίδιο κοινωνικής ευθύνης. Ενώνοντας τις δικές μας δυνάμεις με αυτές των αρμόδιων φορέων, υπηρετούμε σταθερά και διαχρονικά την αξία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς στο συνάνθρωπό μας».

Η Ασφάλεια και η Υγεία των δρομέων αποτελούν πρώτη προτεραιότητα των διοργανωτών και για το σκοπό αυτό λαμβάνονται όλα τα μέτρα και τηρούνται οι υψηλότερες προδιαγραφές που θέτουν η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (ΙAAF) και η Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS). Και οι δύο φορείς πιστοποιούν τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, που αποτελεί και το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ.

«Στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση την ασφάλεια και την υγεία των δρομέων μας να εγγυάται η εταιρεία που κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην ασφαλιστική βιομηχανία Γενικού Κλάδου στην Κύπρο. Μια εταιρεία που έχει καταξιωθεί στην κυπριακή κοινωνία σαν η ‘Δύναμη Ασφάλειας’. Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως σημαντική συνεργασία τόσο για τον αγώνα όσο και ξεχωριστά για κάθε δρομέα που μετέχει σε αυτόν» δηλώνει ο Business Development Director της διοργάνωσης κ. Ανδρέας Σπύρου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.com και στο www.facebook.com/limassolmarathon.

Ζήσε μια διαδραστική εμπειρία κατεβάζοντας τη νέα εφαρμογή της διοργάνωσης για κινητά, από το Google Play και από το https://live.sporthive.com/event/3829 για συσκευές με λογισμικό iOS.

Οι τοποθετήσεις στη συνέντευξη Τύπου:

- Νίκος Νικολαΐδης (Δήμαρχος Λεμεσού)

Είναι τιμή και χαρά για το Δήμο Λεμεσού να μετέχει σε ένα αθλητικό γεγονός με εξαιρετικά πετυχημένη ιστορία. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον τόπο μας, με διεθνή ακτινοβολία. Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ αποτελεί την καλύτερη εκκίνηση για τα Λεμέσια, μια αθλητική διοργάνωση εννιά μηνών. Επίσης, αποτελεί την πιστοποίηση πως ο Δήμος Λεμεσού μπορεί να διοργανώνει τέτοιου βεληνεκούς εκδηλώσεις.

- Νεοκλής Θωμά (Πρόεδρος ΓΣΟ)

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ αποτελεί άλλη μια επιτυχία στην ιστορία 125 χρόνων του αρχαιότερου συλλόγου της Κύπρου. Η ιδέα γεννήθηκε το 2005 και ξεκίνησε το 2006, με ελάχιστες συμμετοχές. Πιστέψαμε όμως στο εγχείρημα διότι θα έφερνε οφέλη όχι τόσο για το σύλλογο όσο για τη  Λεμεσό και τον τουρισμό. Είναι ο μόνος μετρήσιμος και αναγνωρισμένος Μαραθώνιος στην Κύπρο διότι είναι ο μόνος που βρίσκεται στο καλεντάρι της ΚΟΕΑΣ και διεξάγεται με τους κανονισμούς της ΙAAF. Πρόκειται για μια μεγάλη αθλητική φιέστα της Λεμεσού, την  οποία άλλες πόλεις δεδομένα προσπαθούν να αντιγράψουν.

- Σπύρος Σπύρου (Διευθυντής ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού)

Όταν ξεκινούσαμε είχαμε στόχο να δημιουργήσαμε την πιο μεγάλη αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο και όραμα να την κάνουμε αναγνωρίσιμη σε όλη την Ευρώπη. Πετύχαμε. Τώρα θέλουμε ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μαραθωνίους στην Ευρώπη. Το  2018 θα είναι ορόσημο  σε αυτή την  προσπάθεια. Φιλοξενούμε για πρώτη φορά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου, ενώ η διαδρομή επεκτείνεται ως το Φασούρι, αναδεικνύοντας νέες ομορφιές και τερματίζοντας την εξαντλητική για τους δρομείς επανάληψη της διαδρομής. Πετύχαμε διεθνείς συνεργασίες με Κοινωφελή Ιδρύματα, Μαραθωνίους και Ομάδες Δρομέων, δημιουργήσαμε νέα ιστοσελίδα στα πρότυπα μεγάλων μαραθωνίων του εξωτερικού, εφαρμογή για κινητά, φέρνουμε «λαγούς» (pacers), αναβαθμίζουμε και εμπλουτίζουμε τις παροχές στους δρομείς.  Έχουμε γνώση και πείσμα αλλά και την υποστήριξη του ΚΟΤ για να πετύχουμε.

- Δημήτρης Αλετράρης (Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ)

Δώσαμε στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ κοινωνική διάσταση, μέσω της στήριξής μας στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Σας διαβεβαιώνω ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου θα παραμείνει δίπλα στο Μαραθώνιο και στην κοινωνία της Κύπρου.

- Βασίλης Νικολαΐδης (Διευθυντής Πωλήσεων Primetel)

Είμαστε για έκτη χρονιά περήφανοι χορηγοί της διοργάνωσης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που δίνουμε το όνομά μας και στην πιο δημοφιλή διαδρομή, τον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ.


Επιστροφή
στην αρχή