Με όλη την ιστορία της η FCA στο ετήσιο φεστιβάλ «Classic Days»

AUTO /ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δίπλα στα ιστορικά μοντέλα θα βρεθεί και η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, το οποίο είναι και το ταχύτερο μοντέλο στην κατηγoρία του

Στο ετήσιο φεστιβάλ "Classic Days" που θα διεξαχθεί, από αύριο έως και τις 5 Αυγούστου, στο μεσαιωνικό κάστρο Schloss Dyck στη Γερμανία, η FCA έχει τη διατήρηση και ανάδειξη της πλούσιας ιστορίας των ιταλικών μοντέλων της. Ανάμεσά τους θα βρεθούν η 33 ΤΤ 12 του 1975 και η 155 V6 Ti DTM του 1993. Τα αυτοκίνητα θα οδηγηθούν από δύο θρύλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τον Arturo Merzario, ο οποίος μάλιστα είχε κατακτήσει με την 33 ΤΤ12 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών το 1975 και τον Christian Menzel.

Δίπλα στα ιστορικά μοντέλα θα βρεθεί και η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, το πρώτο SUV της μάρκας, το οποίο είναι και το ταχύτερο μοντέλο στην κατηγορία του. Στο χώρο θα εκτεθούν και άλλα μοντέλα από την πλούσια ιστορία των εταιριών του ομίλου, όπως οι Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale (1963) και Giulia GTA (1965) και το Fiat 124 Sport Spider (1969). Τέλος στο φεστιβάλ θα βρεθούν και δύο νέα μοντέλα που συνεχίζουν την παράδοση των ιταλικών εταιριών στην κατασκευή αυτοκινήτων για τους λάτρεις του στυλ και της οδήγησης, το Abarth 695 Rivale και το Fiat 124 Spider S-Design.


Επιστροφή
στην αρχή