Με Novasat20 έχεις Internet όπου κι αν είσαι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η Nova Cyprus με τη νέα υπηρεσία Satellite Broadband Νοvasat20 προσφέρει γρήγορο και αξιόπιστο Internet σε κάθε σπίτι.

Δορυφορικό Internet έως 20 Mbps παντού, με τη νέα υπηρεσία της Nova Cyprus!

Η Nova Cyprus με τη νέα υπηρεσία Satellite Broadband Νοvasat20 προσφέρει γρήγορο και αξιόπιστο Internet σε κάθε σπίτι, σε κάθε γωνιά της Κύπρου! Όλα τα νοικοκυριά ανεξαρτήτως που βρίσκονται και αν η περιοχή τους καλύπτεται επαρκώς από επίγειο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, μπορούν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας δορυφορικό Internet έως 20Mbps download και έως 6Mbps upload, µε άμεση εγκατάσταση και µόνο µε €29,99 τον μήνα.

 

Όλος ο εξοπλισμός που απαιτείται για τη νέα υπηρεσία, η οποία ανεξαρτητοποιεί εντελώς τον χρήστη από την ύπαρξη τηλεπικοινωνιακού δικτύου, παρέχεται εξ ολοκλήρου από τη Nova Cyprus και περιλαμβάνει δορυφορικό κάτοπτρο και συμβατό modem router. Η υπηρεσία Nova Cyprus Satellite Broadband είναι διαθέσιμη μέσω εγκεκριμένων μεταπωλητών, ανά την Κύπρο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 2200 2200 ή να επισκεφθούν το www.novacyprus.com

  •  Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus  https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cypru
  • Μπείτε στο site της Nova Cyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
  •  

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτωσε το κακό για τη μικρή Marie-Eleni

Πολίτης News, 02:55 (τελευταία ενημέρωση 02:55)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξέσπασε στη Βουλή ο Παμπορίδης για το ΓεΣΥ

Πολίτης News, 02:45 (τελευταία ενημέρωση 02:45)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εισβολή εθνικιστών στη Βουλή της ΠΓΔΜ λόγω εκλογής Αλβανού ΠτΒ

Πολίτης News, 27.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή