Με νέα, εμπλουτισμένη και αναβαθμισμένη μορφή η ιστοσελίδα του ΚΟΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΑΦΟΡΑ
O Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει για την ανανεωμένη του ιστοσελίδα που όπως αναφέρει προσφέρει ενδιαφέρουσα περιδιάβαση

 

Η σχετική ενημέρωση από τον ΚΟΑ:

«Η ιστοσελίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού www.cyprussports.org προβάλλεται και παρουσιάζεται με νέα εμπλουτισμένη και αναβαθμισμένη μορφή. Προσφέρει μια ενδιαφέρουσα περιδιάβαση στο συναρπαστικό πεδίο του Κυπριακού Αθλητισμού, στην ιστορία του, αλλά και σε όλους τους Αθλητικούς Φορείς που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τον Οργανισμό.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΟΑ, για να γνωρίσετε τον όμορφο κόσμο του Αθλητισμού. Θεωρούμε την επίσκεψη σας μια σημαντική κίνηση, που μας επωμίζει με ακόμα περισσότερη ευθύνη για την πληρέστερη ενημέρωση σας, μέσα από μια διαδικασία συνεχούς εμπλουτισμού του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας.

Ο ΚΟΑ ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες μεθόδους της ηλεκτρονικής επικοινωνίας με όλους τους φίλους του Αθλητισμού, δημιούργησε σελίδα FACEBOOK, καθώς και λογαριασμό TWITTER. Κυκλοφορεί επίσης μηναίο NEWSLETTER, το οποίο εκτός από τη δράση του ΚΟΑ, θα περιλαμβάνει και νέα των Αθλητικών Ομοσπονδιών και Φορέων.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη ηλεκτρονική περιδιάβαση.

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς γκολ το ντέρμπι του Μάντσεστερ, κερδισμένη η Λίβερπουλ!

Πολίτης Sports, 00:09 (τελευταία ενημέρωση 00:09)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στους τελικούς η Ανόρθωση, για τον τίτλο με Ομόνοια!

Πολίτης Sports, 27.04.2017

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ για Βαλεντίνο Σιέλη, υπέστη ρήξη χιαστών!

Πολίτης Sports, 27.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή