Με εμπνευσμένο σλόγκαν τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΠΟΕΛ (pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Με σλόγκαν «Σε τσιμέντα και Κλειστά» η διοίκηση του σωματείου ΑΠΟΕΛ κυκλοφόρησε στην αγορά τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου...

Με σλόγκαν «Σε τσιμέντα και Κλειστά» η διοίκηση του σωματείου ΑΠΟΕΛ κυκλοφόρησε στην αγορά τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, που αφορούν όλα τα εν ενεργεία τμήματα του συλλόγου.

Η αίγλη σε αυτά τα ομαδικά αθλήματα (σ.σ καλαθόσφαιρα, βόλεϊ, φούτσαλ και χάντμπολ) έρχεται, φυσιολογικά, σε αντιδιαστολή με αυτήν στο ποδόσφαιρο, διαθέτουν όμως την αγωνιστική προοπτική να δελεάσουν ακόμα και τους πιο «κουμπωμένους» υποστηρικτές της ομάδας. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου:

«Τα εισιτήρια Super Season του ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2018-19, είναι διαθέσιμα από το Orange Shop – Εξασφαλίζουν πρόσβαση σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια καλαθόσφαιρας (ανδρών & γυναικών), βόλεϊ, φούτσαλ και χάντμπολ. 

Διαθέσιμα για τους ΑΠΟΕΛίστες είναι τα εισιτήρια Super Season της σεζόν 2018-19, τα οποία περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) των ομάδων μπάσκετ (ανδρών & γυναικών), βόλεϊ, φούτσαλ και χάντμπολ.

Με το ποσό των €50 οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ μπορούν να στηρίζουν όλο το χρόνο, όλα τα ομαδικά τμήματα στα εντός έδρας παιχνίδια τους, βοηθώντας στην επίτευξη των στόχων του Σωματείου.

Σλόγκαν της φετινής καμπάνιας είναι «Σε τσιμέντα και Κλειστά», εμπνευσμένο από το γνωστό σύνθημα της εξέδρας, θυμίζοντας παράλληλα τις μεγάλες επιτυχίες που έχουν πανηγυρίσει οι γαλαζοκίτρινοι σε κλειστά στάδια, πάντα με την καθοριστική συμμετοχή του κόσμου.

Διαχρονικά ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ αποτελεί την κινητήριο δύναμη του συλλόγου, ακολουθώντας πάντα πιστά τις ομάδες όλων των τμημάτων, «Σε τσιμέντα και Κλειστά». Έτσι φέτος όλα τα τμήματα του Θρύλου στηρίζονται στην παρουσία των ΑΠΟΕΛιστών στα γήπεδα.

Τα εισιτήρια Super Season διατίθενται από το τμήμα εισιτηρίων του Orange Shop. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22210333 και στο www.apoel.com.cy.

Orange Shop Ανδρέα Μιχαλακοπούλου 4, Λευκωσία

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή - 09:00-13:00 / 14:00-19:00

Τετάρτη και Σάββατο – 09:00-14:00». 


Επιστροφή
στην αρχή