Με εκατό χιλιάρικα κλείνει τον Γκνιάτιτς ο ΑΠΟΕΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ελλαδικά δημοσιεύματα επαναφέρουν στο προσκήνιο το θέμα Ογκνιέν Γκνιάτιτς, παρουσιάζοντας μάλιστα τα παζάρια στις διαπραγματεύσεις με τον Πλατανία.

Γραμμή χαμηλών τόνων προσπαθούν να διατηρήσουν στον ΑΠΟΕΛ σε ό,τι αφορά την μεταγραφική ενίσχυσης σε βαθμό τέτοιο που διακόπτουν δεσμούς τυχών διαρροών έστω και το πνεύμα των ημερών συνθέτουν φημολογίες, διαδόσεις και πολλές επικείμενες εξελίξεις.

Τη στιγμή, όπου εντείνονται οι πληροφορίες για επικείμενη άφιξη του Νταβίντ Μπαράλ στο νησί μας για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν ενταχθεί στους γαλαζοκίτρινους, ελλαδικά δημοσιεύματα επαναφέρουν στο προσκήνιο το θέμα Ογκνιέν Γκνιάτιτς, παρουσιάζοντας μάλιστα τα παζάρια στις διαπραγματεύσεις με τον Πλατανία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ομάδα της Κρήτης αρχικά ζητούσε 150 χιλιάδες ευρώ για να παραχωρήσει τον Βόσνιο μέσο, ενώ οι πρωταθλητές της Κύπρου ξεκίνησαν τις επαφές με αρχικό ποσό τις 75 χιλιάδες.

Σταδιακά η ομάδα από τα Χανιά κατέβασε τις απαιτήσεις τις στις 120 χιλιάδες και ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμο να ανεβάσει την προσφορά, ώστε να εντοπίσουν τη χρυσή τομή στα «μισά του δρόμου».

Εκτιμάται πως με ένα ποσό γύρω στις 100 χιλιάδες ευρώ, αναμένεται ότι θα κλείσει θετικά το θέμα και ο Βόσνιος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα.


Επιστροφή
στην αρχή