Με... άρωμα Βραζιλίας η επίθεση της Πάφος FC (σχόλιο Χάλεγκριν)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Σε μια σπουδαία μετεγραφική κίνηση προχώρησε η παφιακή ομάδα που ολοκλήρωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Λουλίνια...

Σε μια σπουδαία μετεγραφική κίνηση προχώρησε η Πάφος FC που ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Luiz Marcelo Morais dos Reis (Lulinha) για τα επόμνεα τρία χρόνια!

Ο Λουλίνια είναι 28 ετών (10/04/1990) και αγωνίζεται ως μέσο επιθετικός αλλά και στην κορυφή της επίθεσης.

Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Sharjah FC στα Η.Α.Ε ενώ έχει αγωνιστεί σε φημισμένες ομάδες της Βραζιλίας όπως οι Corinthians, Botafogo και Ceará Sporting Club .

Ήταν επίσης διεθνής με την Εθνική Νέων της Βραζιλίας με 16 τέρματα σε 16 συμμετοχές!

Ο τεχνικός διευθυντής της Πάφου Λάρς Χάλεγκριν σχολιάζοντας την απόκτηση Λουλίνια ειπε: «Ο Lulinha είναι ένας συναρπαστικός παίκτης να τον βλέπεις να αγωνίζεται.

Είναι Βραζιλιάνος και έχει τις κλασικές ιδιότητες των Βραζιλιάνων παικτών - καλές δεξιότητες στη ντρίμπλα και στον χειρισμό της μπάλας.

Έχει πολύ καλές τεχνικές δεξιότητες και μπορεί να αλλάζει κατεύθυνση με μεγάλη ταχύτητα. Ο Lulinha μπορεί να παίξει ως δεύτερος επιθετικός και ως μέσος επιθετικός. Θα δούμε επίσης ότι προσπαθεί έντονα να κερδίσει τη μπάλα και να τη διατηρεί στην κατοχή του.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και καλωσορίζουμε το Lulinha στην ομάδα μας και την οικογένειά μας». 

 


Επιστροφή
στην αρχή