Μαζική έκδοση της Κάρτας Φιλάθλου, ξεπέρασαν τις 20 χιλιάδες!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Οι φίλαθλοι μπορούν να εκδώσουν την κάρτα φιλάθλου είτε ηλεκτρονικά (δωρεάν) είτε με επίσκεψη στα κέντρα εγγραφής (κόστος 3 ευρώ).

Μαζική έκδοση της κάρτας φιλάθλου παρουσιάζεται, ιδιαίτερα μέσω διαδικτύου, τις τελευταίες ώρες. Είναι τόσο μεγάλη η ανταπόκριση των φιλάθλων που οι παράγοντες του ΚΟΑ υπολογίζουν ότι για τα πρώτα τρία παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουν εκδοθεί περίπου 30 χιλιάδες κάρτες!

Υπενθυμίζουμε ότι στην πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, 70% των φιλάθλων ψήφισαν υπέρ της κάρτας και μόνο 21 εναντίον.

Ο ΚΟΑ ενημερώνει καθημερινά ότι βάσει του περί της Πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Νόμο του 2008 (48(I)/2008) από την έναρξη του πρωταθλήματος CYTA 2018-2019 στις 25 Αυγούστου 2018, θα είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν στο γήπεδο αγώνες Α΄ κατηγορίας και αγώνες που έχουν διεθνή διάσταση.

 Εξαιρούνται:

 -Άτομα κάτω των 14 ετών

-ΑμεΑ (Οι συνοδοί ΑμεΑ χρειάζονται κάρτα φιλάθλου)

 Οι φίλαθλοι μπορούν να εκδώσουν την κάρτα φιλάθλου είτε ηλεκτρονικά (δωρεάν) είτε με επίσκεψη στα κέντρα εγγραφής στο μητρώο φιλάθλου (κόστος 3 ευρώ).

 - Ηλεκτρονικά: https://theasis.cy.net/koa/


Επιστροφή
στην αρχή