Μας έστειλαν κι άλλα F-16. Έξι κιόλας!

ΑΠΟΨΗ /ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ

Ελλάς, Ελλάς σκέπασε και μας; Να σας πω: Αν και τώρα που χειμωνιάζει το σκέπασμα είναι σημαντικό, το βασικό είναι να αλλάξετε το πλευρό που κοιμάστε.

Μα τι ωραία που ήταν τα F-16 του Στρατηλάτη Καμμένου χθες και προχθές, Πρόεδρε! Και όχι δύο και ψεκάστε - σκουπίστε όπως την άλλη φορά στην επέτειο της… Ανεξαρτησίας μας.

Χθες και προχθές ήταν πολλά αεροπλάνα! Πρώτη φορά τόσα και για τόση ώρα. Ήταν, έμαθα, έξι F-16 και τέσσερα F-4.

Έκαναν βυθίσεις, ξανά και ξανά και ήταν και διακριτικά… σχεδόν. Για να μην μας ενοχλήσουν προφανώς, πετούσαν περισσότερο απέναντι. Κατεχόμενα! Το βρήκα πολύ τολμηρό εκ μέρους τους! Ο Καμμένος θα τους ενέπνευσε. Αλλά και ευγενικό. Και ευγενικό το βρήκα. Έκαναν που έκαναν φασαρία, σου λέει, μην τους τρελάνουμε, δουλεύουν οι άνθρωποι. Kύριοι!

Και οι Τούρκοι, τρομοκρατήθηκαν! Είχαν φέρει εκείνοι κάτι δικά τους, λέει, προχθές και με το που ήρθε ο Αρχιστράτηγος Καμμένος με τα F-16 του και τους αναχαίτισε, όπως άλλωστε όλοι φανταστήκαμε άλλωστε, εξαφανίστηκαν. Μόνο τα ελληνικά πετούσαν για δυο μερόνυχτα. Πού να πλησιάσουν ξανά αυτοί;

Το μόνο που δεν κατάλαβα Πρόεδρε, στην ιστορία με τα τόσα F-16 που μας έστειλε η «μαμά πατρίς», για να στείλει και μήνυμα στο ψευδοκράτος (το μη αναγνωρισμένο, μήπως και το συγχύσουμε με το δικό μας), αυτή ναι η μαμά από την οποία λέγατε κάποτε πως πρέπει να απογαλακτιστούμε όπως και οι απέναντι από τη δική τους, αυτό λοιπόν που δεν κατάλαβα, είναι… γιατί είχαν κόκκινο πάνω τα ελληνικά F-16 και τα F-4; Στυλιστικό ήταν; Ή το έκαναν για να τα περάσουν για τούρκικα και πετούσαν απ’ εκεί για να μην κάνουν τόση φασαρία;

Αυτό είναι! Σατανικό σχέδιο. Έκτακτα!

Πάντως, μεταξύ μας, όσο και εσείς και οι υπόλοιποι πωλητές Ελληνοφρένειας (οι του ακροδεξιόκεντρου του Νικολόκιο ο οποίος, σύμφωνα με τον Σιζόπουλο, απορρίπτει επιτέλους φανερά τη λύση του Κυπριακού, όπως και ο ίδιος) όσο βρίσκετε ακόμα χαζούς όλοι εσείς για να τα χάφτουν όλα αυτά, καλά τους κάνετε. Ώς εκεί πάει το μυαλό εκείνων, είστε αδίστακτοι και ξεδιάντροποι όλοι εσείς, έκπληξη καμία.

Η μοναδική μου ένσταση Πρόεδρε είναι ο υπόλοιπος κόσμος. Τι σας φταίει; Δεν βρίσκετε ότι είναι απάνθρωπο πια;

Τέλος πάντων, δεν θα πω κάτι άλλο αφού είμαι σίγουρος ότι στις 7 και 8 του Δεκέμβρη, όταν ο Ταγίπ θα πάει στην Αθήνα, οι Έλληνες αδελφοί θα του θέσουν σίγουρα το θέμα με τα F16 που αναχαίτισε, τσακ-μπαμ, ο Καμμένος.  Δεν θα έχουμε άλλα ατυχήματα όπως εκείνο με τον πανέξυπνο εκείνο ΥΠΕΞ της μητρός πατρίδος τον Κοτζιά που πήγε στις ΗΠΑ και δεν έθεσε καν το Κυπριακό στον νέο –τότε– ΥΠΕΞ διότι, λέει, «δεν με ρώτησε».

Η κούραση. Τι άλλο; Όταν μάλιστα έλεγαν διάφοροι στην Αθήνα να μην λύσουμε το Κυπριακό επί Ομπάμα διότι η κυβέρνηση Τραμπ θα είχε άλλη προσέγγιση, θυμάστε; Ε, είχε τελικά. Δεν ρώτησε καν! Αλλά ούτως ή άλλως να μου πείτε, ποιος ήθελε να λύσει το Κυπριακό, Πρόεδρε; Εσείς; Σωστό κι αυτό.

Έτσι που λέτε. Θα τον ταράξει το Εθνικόν Κέντρο όταν πάει στην Αθήνα τον Ταγίπ. Περισσότερο και από όσο τάραξαν τη Λευκωσία τα μαχητικά χθες και προχθές. Πρώτη φορά τέτοιο πράγμα, έβερ. Διότι άμα ρίχνεις ριπές εσύ, ε δίνεις την ευκαιρία και στον άλλον να το εκμεταλλευτεί και να το κάνει πολύ χειρότερα από όσο το έκανε κάθε χρόνο. Απείρως!

Θα τον ταράξουν όπως τον τάραξε και ο μεγάλος φίλος σας Πούτιν, τις προάλλες. Μην βλέπετε τώρα τα φιλιά και τις αγκαλιές, ούτε που με δυσκολία μεγάλη δεν έριξαν και γλωσσόφιλο όπως πήγαιναν στη διάσκεψη. Αυτά όλα είναι επικοινωνιακά. Γι’ αυτό εξομάλυναν τις σχέσεις τους πλήρως, γι’ αυτό το Ξανθό Γένος κτίζει το Άκουγιου απέναντι και όλα τα άλλα.

Από μέσα θέλουν να τους αλώσουν. Έτσι. Και εγώ το κατάλαβα. Όπως το είχα καταλάβει όταν σας είδα προ μερικών εβδομάδων στη Μόσχα που μόνο δεν του γυαλίσατε και τα παπούτσια του Ρώσου δικτάτορα. Στην αρχή λέω, καλά τον έχουμε ανάγκη, καλά και το γραφείο τον χρειάζεται περισσότερο αλλά τέτοια ξεφτίλα; Τον Πρόεδρό μας στείλαμε όχι τον... Μάρκο μας.

Αλλά μετά κατάλαβα. Είναι όλα μέρος του σχεδίου. Μέχρι να ζέψουν τα άλογα και να έρθει ο Καβαλάρης να μας λυτρώσει και να μας δώσει την Πόλη όπως προφήτεψε εκείνος ο τρελόγερος, εμ… ο όσιος θέλω να πω. Όλα σχεδιασμένα στην εντέλεια. Όλα για να τα ακούν οι όχι τόσο… ευνοημένοι από τη φύση ανάμεσά μας και να αγαλλιάζει η ψυχή τους. Και δυστυχώς για μας αλλά ευτυχώς για σας, Πρόεδρε, λίγοι δεν είναι.

Αλίμονο σε μας τους υπόλοιπους. Να ’στε καλά!

Κατεβάστε το app του «Πολίτη» για Android και iOS για συνεχή ενημέρωση


Επιστροφή
στην αρχή