Μας απειλούν οι Ferrari-Red Bull

AUTO /MOTORSPORTS
Την απειλή των Ferrari και Red Bull στην Αυστραλία περιμένει ο Lewis Hamilton, σχολιάζοντας ότι το προβάδισμα της Mercedes έχει σβηστεί.

H Ferrari έχει εμφανιστεί πολύ δυνατή στις χειμερινές δοκιμές, έχοντας σημειώσει τους ταχύτερους χρόνους, αρκετά δέκατα μπροστά από τις Mercedes.

O Lewis Hamilton κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός και δεν έκρυψε την σκέψη του πως κυρίως η Ferrari, αλλά και η Red Bull αναμένονται να απειλήσουν την γερμανική ομάδα στο Albert Park.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Στην Ferrari έχουν κάνει φανταστική δουλειά και νομίζω ότι έχουν ακόμη πολλά να δώσουν. Νομίζω ότι ο ρυθμός που έχουν δείξει αυτή την εβδομάδα ήταν εκπληκτικός. Πιστεύω ότι και η Red Bull είναι αρκετά ψηλά. Δεν ξέρω εάν έφεραν τις αναβαθμίσεις αυτή την εβδομάδα, αλλά συνήθως τη φέρνουν στον πρώτο αγώνα. Οπότε περιμένω να έχουμε μία πολυ μεγάλη μάχη και με τις 2 ομάδες. «Δεν ξέρω εάν υπάρχουν mind games. Κάθε χρόνο στις δοκιμές δεν είναι απαραίτητο να πας όσο πιο γρήγορα μπορείς, αλλά να ανακαλύψεις τι έχεις στο μονοθέσιο. Και μερικές φορές υπάρχουν ομάδες που πιθανώς δεν βγάζουν όλη τους την απόδοση. Βέβαια, δεν βλέπω πως αυτό μπορεί να ωφελήσει την εκάστοτε ομάδα.

«Το πως οδηγήσαμε αυτές τις ημέρες, οι χρόνοι που είδατε, ήταν αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε. Δεν ένιωθα οπτι μπορούσαμε να πάμε ταχύτερα, όταν βγήκα στην πίστα. Αλλά προφανώς υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κατεβάσουν τον χρόνο, όπως το φορτίο καυσίμου, η ρύθμιση του κινητήρα κλπ. Το καλύτερο είναι ότι κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει. Η Ferrari δείχνει να ειναι πολύ καλή και δεν νομίζω πια ότι μπλοφάρουν. Νομίζω ολοι είναι αληθινός ο ρυθμός τους. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.»

Διαβάστε επίσης:

AUTO

Δύσκολο για την McLaren να είναι ανταγωνιστική το 2017

Πολίτης Auto, 23.03.2017

AUTO

Η Red Bull βλέπει φαντάσματα...

Πολίτης Auto, 23.03.2017

AUTO

Moto GP Κατάρ – Πρόγραμμα του πρώτου αγώνα

Πολίτης Auto, 23.03.2017

Επιστροφή
στην αρχή