Μανικιούρ-πεντικιούρ στον Παγδατή!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΑΓΔΑΤΗΣ
Η Καρολίνα, η Ζάχαρη και η Ίντια στρίμωξαν τον Μάρκο στην γωνιά και του έκαναν ένα ωραιότατο μανικιούρ! Ακολούθησε και ένα περιποιημένο πεντικιούρ!

Την ημέρα της γυναίκας, που ήταν χθες, κάποιοι άντρες είναι... καταδικασμένοι να την γιορτάζουν, θέλουν δεν θέλουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Μάρκος Παγδατής ο οποίος ζει στο ίδιο σπίτι με τρεις γυναίκες!

«Πως τα βγάζεις πέρα;», ρωτήθηκε από το «ΓΗΠΕΔΟ» στην πρόσφατη αποκλειστική συνέντευξη που μας έδωσε... «Ε... περνούμε, περνούμε...» είπε με ύφος που στην ουσία έλεγε «με κάνουν ότι θέλουν»! Ορίστε η απόδειξη!

Η Καρολίνα, η Ζάχαρη και η Ίντια τον στρίμωξαν στην γωνιά και του έκαναν ένα ωραιότατο μανικιούρ! Και αυτός, όντας απόλυτα ακομπλεξάριστος, ανέβασε την φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, συνοδευόμενη από την εξής λεζάντα: «Είναι λυπηρό να μην μπορείς να αγωνιστείς αλλά είναι ευτυχία να έχεις στη ζωή σου αυτές τις γυναίκες»!

Όπως πληροφορηθήκαμε πάντως, ακολούθησε και ένα περιποιημένο πεντικιούρ (σ.σ. για τους άντρες που δεν ξέρουν είναι βάψιμο των νυχιών των ποδιών!)

 Μάρκο, υπομονή! Ακολουθούν «χειρότερα»...

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Xάντμπολ: Ο τελικός έχει φαβορί!

Πολίτης Sports, 09:23 (τελευταία ενημέρωση 09:23)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έξι μήνες, μπαμ και κάτω, Κύπρος το μεγαλείο σου!

Πολίτης Sports, 09:11 (τελευταία ενημέρωση 09:11)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/5)

Πολίτης Sports, 08:56 (τελευταία ενημέρωση 08:56)

Επιστροφή
στην αρχή