Μακρής και Λαΐφης, για πρωτάθλημα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τις πρώτες τους δηλώσεις, ως μέλη της οικογένειας της Ανόρθωσης, έκαναν οι Γιώργος Μακρής και Κωνσταντίνος Λαΐφης. Αμφότεροι εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για τη νέα πρόκληση στην καριέρα τους και δεν δίστασαν να μιλήσουν για τίτλο, αναφέροντας πως αυτός είναι ο στόχος...
(ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΡΗ)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Εισιτήρια ενόψει ’ρη

Με τη σφραγίδα του Λαμπόρδε

Χαλάρωσε, αλλά πήρε την ουσία


Τις πρώτες τους δηλώσεις, ως μέλη της μεγάλης οικογένειας της Ανόρθωσης, έκαναν ο Ελλαδίτης Γιώργος Μακρής (ΦΩΤΟ) και ο διεθνής Κύπριος Κωνσταντίνος Λαΐφης.

 

Αμφότεροι εξέφρασαν τη χαρά και ικανοποίησή τους για τη νέα πρόκληση στην καριέρα τους, ενώ δεν δίστασαν να μιλήσουν για τον τίτλο, αναφέροντας πως αυτός είναι ο στόχος όλων στην ομάδα.

 

Γιώργος Μακρής

«Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Ήρθα σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες τους. Οι στόχοι μου είναι να παίξω όσο το δυνατό καλύτερα και από εκεί και πέρα, να πετύχω να έχω ένα καλύτερο συμβόλαιο και μια καλή πορεία. Με ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός και θα ήθελα να κερδίσω έναν τίτλο με την ομάδα. Όλοι με έχουν υποδεχτεί πολύ ωραία, δεν είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής, όλα είναι υπέροχα. Ήρθα για να πάρω το πρωτάθλημα! Πιστεύω ότι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και το αξίζει».

 

Κωνσταντίνος Λαΐφης

«Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ανόρθωση. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ στην ομάδα και να καθιερωθώ. Το μήνυμα μου προς τον κόσμο είναι πως θα τα δώσω όλα και εγώ, από την πλευρά μου, για να πάρουμε το πρωτάθλημα, που είναι και ο στόχος μας».


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμόγελα για δύο στον Παναθηναϊκό

Πολίτης Sports, 21.09.2018

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε μια εβδομάδα η ανάθεση του Euro 2024 - Οι δύο υποψήφιες χώρες

Πολίτης Sports, 21.09.2018

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόβλημα με Άλεφ ενόψει Τούμπας στην ΑΕΚ

Πολίτης Sports, 21.09.2018

Επιστροφή
στην αρχή