Μάχη με τις φλόγες στη Σωτήρα Λεμεσού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός ελέγχου βρίσκεται από το πρωί φωτιά που ξέσπασε σε περιοχή της κοινότητας Σωτήρας, της Επαρχίας Λεμεσού. Μάχη με τις φλόγες δίδουν πυροσβέστες.

Εκτός ελέγχου βρίσκεται από το πρωί φωτιά που ξέσπασε σε περιοχή της κοινότητας Σωτήρας, της Επαρχίας Λεμεσού, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλλουν προσπάθειες κατάσβεσης της.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, η φωτιά έχει κάψει μέχρι στιγμής πέντε εκτάρια άγριας βλάστησης, πεύκων και χαρουπόδεντρων. Η πυρκαγιά είναι  σε δύσβατη περιοχή και το έργο πυρόσβεσης δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι και οι υψηλές θερμοκρασίες.
 
Μέχρι στιγμής, στις προσπάθειες πυρόσβεσης συμβάλλουν έξι πυροσβεστικά οχήματα της Υπηρεσίας, δυο των Βρετανικών Βάσεων, δυο του Ταμείου Θήρας, καθώς και ένα του κοινοτικού συμβουλίου Σωτήριας. Ρίψεις νερού κάνουν από αέρος τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας, καθώς και δυο ελικόπτερα των Βάσεων.
 
Νωρίτερα σήμερα, οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις στη Λεμεσό, είχαν κληθεί για την κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε στο Βουνί, με αποτέλεσμα να καεί το όχημα πολίτη και τέσσερα δεκάρια ξηρών χόρτων.
 


Επιστροφή
στην αρχή