Λίβερπουλ: Έστειλε άρον άρον διακοπές τον Άλισον ο Κλοπ (τι δήλωσε)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Ο ενθουσιασμός του Άλισον Mπέκερ για τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ τον έκανε τόσο ανυπόμονο που ο Γιούργκεν Κλοπ αναγκάστηκε να τον στείλει διακοπές

Ο ενθουσιασμός του Άλισον Mπέκερ για τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, τον έκανε τόσο ανυπόμονο, που ο Γιούργκεν Κλοπ αναγκάστηκε να τον... διατάξει να πάρει λίγες παραπάνω μέρες άδεια!

Ο τεχνικός των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ αναφέρθηκε στην επικείμενη πρώτη εμφάνιση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα κάτω απ’ τα δοκάρια της ομάδας, λέγοντας πως κατά πάσα πιθανότητα, ο Άλισον θα πάρει το βάπτισμα του πυρός με τη νέα του ομάδα, στο παιχνίδι με τη Νάπολι, στο Δουβλίνο, στις 4 Αυγούστου.

Ο Άλισον δεν... κρατιόταν και πίεζε για να συμμετέχει στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα ο Κλοπ να του δώσει εντολή να πάρει λίγες περισσότερες μέρες άδειας, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είχε νόημα να μείνει προς το παρόν μαζί μας και να μπει σε πρόγραμμα. Ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Βραζιλίας και ήταν αρκετά έντονο για εκείνον το περασμένο χρονικό διάστημα...».

Πηγή: england365.gr


Επιστροφή
στην αρχή