Ληστεία και απαγωγή επιχειρηματία στην Αθήνα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ
Tρία άτομα είχαν στήσει ενέδρα στα Πατήσια έξω από το σπίτι του επιχειρηματία και υπό την απειλή όπλων τον οδήγησαν στο εσωτερικό της οικίας

Η Ελληνική Αστυνομία καταζητεί τρία άτομα τα οποία το βράδυ της Πέμπτης λήστεψαν και απήγαγαν στην Αθήνα έναν επιχειρηματία και δύο υπαλλήλους του. Εν συνεχεία, αφού απέσπασαν τα χρήματα που ήθελαν, τους άφησαν ελεύθερους.
 
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ τα τρία αυτά άτομα είχαν στήσει ενέδρα στα Πατήσια έξω από το σπίτι του επιχειρηματία και υπό την απειλή όπλων τον οδήγησαν στο εσωτερικό της οικίας. Αφού έψαξαν το χώρο και προφανώς δεν βρήκαν αυτό που αναζητούσαν, συνεχίζει η αστυνομική περιγραφή, υποχρέωσαν τον επιχειρηματία να μπει στο τζιπ ιδιοκτησίας του και μετέβησαν στα γραφεία της εταιρείας του στον Άλιμο.

Ένα δεύτερο αυτοκίνητο τούς ακολουθούσε. Εκεί, ακινητοποίησαν τον φύλακα της εταιρείας και μια υπάλληλο, τούς υποχρέωσαν να ανοίξουν δύο χρηματοκιβώτια και μετά επιβίβασαν τον επιχειρηματία και τους υπαλλήλους στο τζιπ. Στο ύψος της Ν.Φιλαδέλφειας αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι. Το τζιπ και το όχημα των δραστών εντοπίστηκαν καμένα στη Ν.Φιλαδέλφεια. Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η ασφάλεια Αττικής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bρυξέλλες: Οπαδοί του Ερντογάν μαχαίρωσαν 3 Κούρδους

Πολίτης News, 19:15 (τελευταία ενημέρωση 19:15)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θυγατρική με έδρα τις Βρυξέλλες, λόγω Brexit ανοίγει η Lloyd’s

Πολίτης News, 18:44 (τελευταία ενημέρωση 18:44)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπεγράφη η διακήρυξη της Μάλτας για την αλιεία "MedFish4Ever"

Πολίτης News, 18:20 (τελευταία ενημέρωση 18:20)

Επιστροφή
στην αρχή