Λιοπέτρι: Αδέσποτα σκυλιά ρήμαξαν ποιμνιοστάσιο σκοτώνοντας 11 πρόβατα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξετάσεις στη σκηνή διενήργησαν μέλος του Αστυνομικού σταθμού Ξυλοφάγου σε συνεργασία με λειτουργό του Τμήματος Γεωργίας

Δύο αδέσποτα σκυλιά ρήμαξαν κυριολεκτικά τις πρωινές ώρες χτες ένα ποιμνιοστάσιο στο Λιοπέτρι σκοτώνοντας 11 πρόβατα γεγονός που προκάλεσε σοβαρές ανησυχίες στους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Συγκεκριμένα χτες, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, 60χρονος κτηνοτρόφος από το Λιοπέτρι κατάγγειλε  στην Αστυνομία ότι μεταβαίνοντας στην μάντρα του που βρίσκεται στην κτηνοτροφική περιοχή Λιοπετρίου  είδε δύο σκυλιά  άγνωστου ιδιοκτήτη να εγκαταλείπουν το ποιμνιοστάσιο.

Διενεργώντας  τον έλεγχο ο 60χρονος εντόπισε στην μάντρα του 11 αρνιά και πρόβατα σκοτωμένα προφανώς  από τα δύο σκυλιά η αξία των οποίων ανέρχεται στα €2.000.

Εξετάσεις στη σκηνή διενήργησαν μέλος του Αστυνομικού σταθμού Ξυλοφάγου σε συνεργασία με λειτουργό του Τμήματος Γεωργίας.

Περαιτέρω, μέλη της  Κοινοτικής Αστυνόμευσης  ενημέρωσαν τους Παρατηρητές της Γειτονιάς για το περιστατικό με σκοπό την λήψη μέτρων για προστασία, επαγρύπνηση και παροχή πληροφοριών.


Επιστροφή
στην αρχή