Λέβι: «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά» (τι είπε για τον αποκλεισμό)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η προπονητής της Ανόρθωσης έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για το τι συνέβη στην φετινή παρουσία της ομάδας του στις ευρωπαΐκές διοργανώσεις...

Mία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής παρουσίας των κυπριακών ομάδων στις ευρωπαΐκές διοργανώσεις ήταν ο οδυνηρός αποκλεισμός της Ανόρθωσης από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Kαι ενώ η πρώτη στραβή στο νέο πρωτάθλημα (σ.σ με την ισοπαλία στην Πάφο) απειλεί να μετατραπεί σε παρατεταμένη γκρίνια και αμφισβήτηση, ο Ρόνι Λέβι εμφανίζεται πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν την τρέχουσα αγωνιστική περιοδο. 

Ο ίδιος, μάλιστα, σχολίασε για πρώτη φορά τον πρόωρο αποκλεισμό της «Κυρίας» μέσω  συνέντευξης που έδωσε σε ιστοσελίδα του Ισραήλ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους της φετινής χρονιάς. 

«Ανέλαβα την ομάδα πριν δύο και μισό χρόνια όταν η ομάδα ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση και μετά ήρθε ο πρόεδρος, με τον οποίο καταφέραμε να οδηγήσουμε την ομάδα στο πρώτο γκρουπ στο τέλος. Δημιουργήσαμε μία ομάδα που κατάφερε να πάρει την Τρίτη θέση και να προκριθεί στο Εuropa League, μετά από πέντε χρόνια.

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την Ευρώπη όμως μερικές φορές υπάρχουν και οι αποτυχίες. Ξέρετε, είχαμε 75% κατοχή της μπάλας και δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε το παιχνίδι και δυστυχώς αποκλειστήκαμε, όμως πιθανώς να μην ήμασταν αρκετά έτοιμοι για να αγωνιστούμε στην Ευρώπη», σχολίασε για τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και πρόσθεσε: 

«Πέρσι θέλαμε να βγούμε στην Ευρώπη και στο τέλος ήρθαμε τρίτοι και τα καταφέραμε. Κάναμε αρκετά καλή χρονιά με πολύ καλά αποτελέσματα. Αν πάρουμε κάτι περισσότερο από πέρσι θα είναι εξαιρετικό. Μπορούμε να πετύχουμε αρκετά πράματα φέτος». 


Επιστροφή
στην αρχή