Χάος στους δρόμους της πρωτεύουσας λόγω έργων της ΑΗΚ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εργασία αυτή θα γίνει από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 στις 7:00 το πρωί μέχρι την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στις 7:00 το πρωί

Χάος επικρατεί στους δρόμους της πρωτεύουσας από το πρωί, λόγω των έργων που πραγματοποιούνται από την ΑΗΚ και είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσει τμήμα της λεωφόρου Ομήρου.

Ο Δήμος Λυεκωσίας είχε ενημέρωσει προ ημερών για τα έργα, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται ανακοινώσεις και μέσω ραδιοφώνου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας:

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι έχουν προγραμματιστεί εργασίες σύνδεσης της ΑΗΚ από τη λεωφόρο Ευαγόρου με τον υποσταθμό της στην πλατεία Ελευθερίας στο ύψος του κτηρίου της πρώην Εθνικής Τράπεζας (κτήριο Χατζησάββα).

Η εργασία αυτή θα γίνει από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 στις 7:00 το πρωί μέχρι την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στις 7:00 το πρωί. Παρά τις έντονες προσπάθειες ώστε οι εργασίες αυτές να γίνουν κατά τις νυχτερινές ώρες αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω της άμεσης ανάγκης μεταφοράς των απαραίτητων υλικών.

Κατ’ επέκταση η λεωφόρος Ομήρου θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία από την συμβολή της με την πλατεία Σολωμού μέχρι τη συμβολή της με τη λεωφόρο Ευαγόρου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών.

Εργασίες και στη λεωφόρο Αγλαντζιάς

Εργασίες εκτελούνται επίσης στη Λεωφόρο Αγλαντζιάς, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ακαδημίας, μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Αθηνάς. Οι οδηγοί προτρέπονται όπως χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές για δική τους διευκόλυνση όπως:

1. Οι οδηγοί που διακινούνται στη Λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη Λεωφόρο Κυρηνείας ή τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ. 

2. Οι οδηγοί που διακινούνται στη Λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από φώτα Καλησπέρα προς Πλατύ να χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ. Γ. Οι οδηγοί με κατεύθυνση από το Πλατύ προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.


Επιστροφή
στην αρχή