Λάζαρε, σε πήρε χαμπάρι και η FIFA (vid & pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Σε μια ξεχωριστή αναφορά προέβη η FIFA για το γκολ-φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην περσινή αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό...

Το αλήστου μνήμης τέρμα που σημείωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην περσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (3-2), ψηφίστηκε από τη FIFA ως ένα από τα δέκα καλύτερα για το 2018, όταν ο διεθνής άσος φορούσε τότε τα κιτρινόμαυρα

Βέβαια, από το καλοκαίρι αποφάσισε πως η ομάδα της καρδιάς του είναι ο Ολυμπιακός και τραγούδησε τον ύμνο των ερυθρόλευκων του Πειραιά.

Η FIFA ανέφερε στο κείμενο της για το τέρμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού τα εξής: «Πήρε μορφή… βέλους που έσκιζε τον αέρα και άφησε ανήμπορο τον Στέφανο Καπίνο να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του. Εκείνη η στιγμή στο ξεκίνημα της σεζόν, ήταν highlight για την προσπάθεια της ομάδας του να διεκδικήσει τον τίτλο». 

Στα social media, η Παγκόσμια Ομοσπονδία συνόδευσε την ξεχωριστή αναφορά με την επισήμανση πως: «Φέτος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, όμως πέρυσι σταμάτησε την πορεία του προς το όγδοο σερί πρωτάθλημα…».

Θυμηθείτε ξανά το εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Έλληνα διεθνή άσου: 


Επιστροφή
στην αρχή