Λάρνακα: Καθηγητής σε μαθήτριες: Κάντε δίαιτα για ωραίο κ…

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καθηγητής φέρεται να απευθύνεται στις ανήλικες μαθήτριες με ανάρμοστη γλώσσα και η εν γένει συμπεριφορά του να είναι τουλάχιστον περίεργη

Γονείς γυμνασίου στη Λάρνακα κατήγγειλαν στο Υπουργείο Παιδείας καθηγητή, ο οποίος επιδεικνύει συμπεριφορά λεκτικής σεξουαλικής παρενόχλησης προς δεκατετράχρονες μαθήτριες της τάξης του. Οι γονείς ζητούν την απομάκρυνση και την τιμωρία του καθηγητή, απειλώντας με αποχή των μαθητριών από τα μαθήματα. Ο καθηγητής φέρεται να απευθύνεται στις ανήλικες μαθήτριες με ανάρμοστη γλώσσα και η εν γένει συμπεριφορά του να είναι τουλάχιστον περίεργη.

Όπως ανέφεραν γονείς στον «Π», κατά την ώρα του μαθήματος έκανε συστάσεις στις μαθήτριες, σε σχέση με τη διατροφή τους, προτρέποντάς τες να κάνουν δίαιτα για να φτιάξουν «ωραίο κ….». Τους υπενθύμιζε μάλιστα ότι το καλοκαίρι θα πάνε με μαγιό στις παραλίες και δεν πρέπει να έχουν κυτταρίτιδα. Μάλιστα φέρεται να έκανε και συγκρίσεις με μαθήτριές του σε άλλο γυμνάσιο άλλης επαρχίας στο οποίο υπηρετούσε, λέγοντας πως εκεί οι μαθήτριες «ήταν δυο μέτρα σ…».

Το συμβάν καταγγέλθηκε τόσο στη διεύθυνση του σχολείου αλλά και στη διεύθυνση μέσης εκπαίδευσης του υπ. Παιδείας από τον σύνδεσμο γονέων. Όπως μας αναφέρθηκε, δεν θέλησαν να προβούν σε καταγγελία στην Αστυνομία, ώστε να αποφύγουν τον στιγματισμό των παιδιών τα οποία θα ήταν αναγκασμένα να δώσουν καταθέσεις και να αναφερθούν στη στάση του καθηγητή, ο οποίος συνεχίζει να τους κάνει μάθημα.


Επιστροφή
στην αρχή