Λάρνακα: Διάσωση δύο γυναικών που εγκλωβίστηκαν στην Αλυκή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Οι δύο Βρετανίδες υπέστησαν ελαφριά εγκαύματα στα πόδια και αφού τους παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Τ.Α.Ε.Π.

Σε διάσωση δύο Βρετανίδων παρά το τέμενος «Χαλά Σουλτάν Τεκκέ», προχώρησε χθες το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 17.12, η Υπηρεσία έλαβε κλήση για διάσωση ζωής, δύο νεαρών γυναικών από την Βρετανία που εγκλωβίστηκαν στο λασπώδες έδαφος της Αλυκής παρά το τέμενος «Χαλά Σουλτάν Τεκκέ», σε απόσταση περίπου 250 μέτρων από την ακτή.
 
Στο επεισόδιο ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας «Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου». Έγινε προσέγγιση τους από τους πυροσβέστες και αφού τοποθετήθηκαν σε φορείο διάσωσης ανασύρθηκαν στην ακτή με την χρήση σχοινιών.
 
Οι δύο Βρετανίδες υπέστησαν ελαφριά εγκαύματα στα πόδια και αφού τους παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες σε συνεργασία με προσωπικό ασθενοφόρου μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.
 
Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο από τις 06.00 της 27ης Ιουλίου  2018 μέχρι και τις 06.00 της 30ης  Ιουλίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 100 κλήσεις για βοήθεια σε 54 πυρκαγιές, 35 ειδικές εξυπηρετήσεις και 11 ψευδείς κλήσεις.


Επιστροφή
στην αρχή