Κρίσιμο φθινόπωρο στην Αλκή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα διαφανεί σε μεγάλο βαθμό κατά πόσον η φετινή ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και θα έχει τα κότσια να παλέψει για παραμονή

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 6/9)

 

Κρίσιμο φθινόπωρο περιμένει την Αλκή Ορόκλινη όσον αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα έχει τους προσεχείς δύο μήνες.

Τα αποτελέσματα των επόμενων αγώνων πολύ πιθανόν να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις αξιώσεις που θα έχει η ομάδα για παραμονή της στην κατηγορία των μεγάλων.

Η αρχή θα γίνει την 3η αγωνιστική οπόταν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δόξα Κατωκοπιάς. Παρ’ όλο που ακόμα είναι πολύ νωρίς, εντούτοις το παιχνίδι στο Μακάρειο θεωρείται κομβικής σημασίας για την «αθάνατη», αφού πρόκειται για αντίπαλο με τους ίδιους στόχους και ενδεχόμενη επιτυχία θα είναι… έξι βαθμών.

Ακολούθως η Αλκή θα έχει δύο παιχνίδια με μεγάλες παραδοσιακά ομάδες. Θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση την 4η αγωνιστική και μετέπειτα θα εκστρατεύσει στο Τσίρειο για να κοντραριστεί με την ΑΕΛ. Θα ακολουθήσει η δύσκολη έξοδος στην Πάφο (6η αγωνιστική) και στη συνέχεια θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ (7η αγωνιστική).

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα έχει διαφανεί σε μεγάλο βαθμό κατά πόσον η φετινή Αλκή θα είναι ανταγωνιστική και θα έχει τα κότσια για να παλέψει για τη σωτηρία της. Θυμίζουμε ότι στα πρώτα δύο παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα έχει δεχθεί τρία γκολ, και τα τρία από στημένες φάσεις, ενώ όχι μόνο δεν είδε δίχτυα, αλλά ούτε καν δημιούργησε μεγάλες φάσεις, γεγονός που προβληματίζει έντονα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Αλκής, και σε μια προσπάθεια οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές να «δέσουν» καλύτερα μεταξύ τους, διευθετήθηκε φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια Ψευδά το ερχόμενο Σάββατο (17:00). Ο αγώνας θα γίνει στο κοινοτικό γήπεδο Ψευδά.


Επιστροφή
στην αρχή