Κρατούμενοι έκλεβαν ίντερνετ από ξενοδοχείο για να βλέπουν πορνό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ακριβώς δίπλα από την φυλακή υπάρχουν κάποιες πανσιόν που διαθέτουν wifi, όπως και κάποια σπίτια μέσω των οποίων οι κρατούμενοι συνδέονταν online

Σε μία απίστευτη ανακάλυψη προχώρησαν οι υπεύθυνοι της φυλακής του Λέστερσαϊρ στην Αγγλία, μετά από έρευνα που έκαναν στα δωμάτια των κρατουμένων.

Εκεί ανακάλυψαν ότι κάποιοι από αυτούς είχαν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα, όμως το απίθανο δεν ήταν αυτό, αλλά το γεγονός ότι κατάφερναν να κλέβουν ίντερνετ για να βλέπουν πορνό.

Ακριβώς δίπλα από την φυλακή υπάρχουν κάποιες πανσιόν που διαθέτουν wifi, όπως και κάποια σπίτια μέσω των οποίων οι κρατούμενοι συνδέονταν online.

Για αυτό και η διοίκηση της φυλακής έστειλε επιστολή σε όλους ζητώντας τους να βάλουν κωδικούς ασφαλείας, κάτι όμως που, σύμφωνα με το gazzetta.gr, δεν άρεσε στους περισσότερους.

«Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη με την επιστολή αυτή. Θα έπρεπε η φυλακη να λύσει το πρόβλημα, όχι εμείς. Το πραγματικό πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ότι έχουμε το wifi ανοιχτό, αλλά ότι οι κρατούμενοι έχουν κινητά», είπε μία γειτόνισσα.

Ο 65χρονος Πέτερ Τζάκσον, το είδε από μία άλλη οπτική γωνία, λέγοντας: «Ο κόσμος είναι αηδιασμένος που το ίντερνέτ τους, χρησιμοποιείται από εγκληματίες, ειδικά για την παρακολούθηση πορνό. Ένας Θεός ξέρει τι μπορεί να βλέπουν».


Επιστροφή
στην αρχή