Κώστας Ηλία: «Η ομάδα θα ανακάμψει»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η Αγία Νάπα θα ανακάμψει και θα βρει τον δρόμο της», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των «πορτοκαλί» της Αμμοχώστου, Κώστας Ηλία...

Η Αγία Νάπα θα ανακάμψει και θα βρει τον δρόμο της. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Ηλία. Κληθείς να σχολιάσει τη δύσκολη συνέχεια, δήλωσε: «Η ομάδα θα ανακάμψει και θα βρει τον δρόμο της. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Θα πάρουμε βαθμούς και θα ανέλθουμε βαθμολογικά».

Για το κακό ξεκίνημα, είπε: «Είχαμε ατυχίες αλλά και τραυματισμούς που μας στοίχισαν. Δεν βλέπουμε πίσω μας. Βλέπουμε τη συνέχεια και επαναλαμβάνω ότι η ομάδα θα ανακάμψει». Για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, ο πρόεδρος δήλωσε: «Με τον Μάριο Κκαρά είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Χωρίσαμε σαν φίλοι. Δεν μας βγήκαν τα αποτελέσματα και κρίναμε ότι πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι μας».

Ο νέος τεχνικός Σπύρος Μπαξεβάνος θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον ΘΟΪ εκτός έδρας και ελπίζει ότι θα οδηγήσει την Αγία Νάπα στην πρώτη της νίκη. Βοηθός του ο επίσης Ελλαδίτης Θανάσης Κούρτογλου.


Επιστροφή
στην αρχή