ΚΟΠ: «Τρομοκρατική ενέργεια, πλήττει το ποδόσφαιρο και την κοινωνία»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τη χθεσινή βομβιστική επίθεση στην οικία του παρατηρητή διαιτησίας

Στόχος βομβιστών έγινε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η οικία του Κώστα Καπιτανή.
 
Από τον εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη προκλήθηκαν ζημιές στο όχημα και στο γκαράζ του πρώην διεθνή διαιτητή και νυν παρατηρητή, ενώ ο οικιακή βοηθός της οικογένειας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
 
 
Με ανακοίνωσή της το πρωί της Τρίτης, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει το περιστατικό, αναφέροντας πως τέτοιες ενέργειες μόνο ως τρομοκρατικές μπορού να χαρακτηριστούν και πλήττουν το σύνολο του ποδοσφαίρου μας αλλά και της κοινωνίας μας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:
 
«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με αποτροπιασμό την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του διεθνούς Παρατηρητή, μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ και Υπεύθυνου Εκπαίδευσης των Διαιτητών Κώστα Καπιτανή και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της προς τον ίδιο και την οικογένεια του.
 
Τέτοιες ενέργειες μόνο ως τρομοκρατικές μπορούν να χαρακτηριστούν αφού βάζουν σε άμεσο κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές, πλήττοντας το σύνολο της οικογένειας του ποδοσφαίρου μας, αλλά και της κοινωνία μας.
 
Ήδη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούμας απέστειλε επιστολή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου στην οποία καταδικάζει την ενέργεια σε βάρος του κ. Καπιτανή, ζητά την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και εντοπισμό και τιμωρία των δραστών της αποτρόπαιας αυτής ενέργειας».

Επιστροφή
στην αρχή