Κομπλέ στο Ταλίν η Ελλάδα για το Nations League, μέσα και ο Μπακάκης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Πλήρης θα παραταχθεί η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας στο Ταλίν κόντρα στην Εσθονία, στο εναρκτήριο παιχνίδι του UEFA Nations League...

Πλήρης θα παραταχθεί η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας στο Ταλίν κόντρα στην Εσθονία, στο εναρκτήριο παιχνίδι του UEFA Nations League, το ερχόμενο Σάββατο (8/09).

Σήμερα (6/09) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» επί ελληνικού εδάφους, με τον Μίχαελ Σκίμπε, να βλέπει και τον Μιχάλη Μπακάκη να ακολουθεί το πρόγραμμα επανένταξής του κι εκτός απρόοπτου θα τεθεί στη διάθεσή του για τη μάχη με τους Εσθονούς.

Από την προπόνηση αποχώρησε προληπτικά ο Κάρλος Ζέκα, λόγω ήπιων ενοχλήσεων στην περιοχή παλαιάς κάκωσης, αλλά επίσης υπολογίζεται από τον προπονητή του. 

Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι διαιτητής στη Le Coq Arena της εσθονικής πρωτεύουσας ορίστηκε ο Ολλανδός Σερντάρ Γκοζουμπουγιούκ.

Πρώτος βοηθός θα είναι ο Ντέιβι Γκούσενς, δεύτερος ο Τσαρλς Σάαπ, επιπρόσθετοι βοηθοί οι Πάουλους Φαν Μπέκελ, Γερούν Μάνσκοτ και τέταρτος διαιτητής ο Γιαν Ντε Φράις.


Επιστροφή
στην αρχή