Κομμένο και ραμμένο για Ρουέδα και νεοφερμένους (ενδεκάδα ΑΠΟΕΛ)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ για το σημερινό φιλικό προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο...

Καθαρά εκπαιδευτικού χαρακτήρα έχει το αποψινό τεστ προετοιμασίας (19:00) του ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Μακάρειο.

Στο συγκεκριμένο δοκιμαστικό που διεξάγεται στην παρουσία των φιλάθλων των δύο ομάδων, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας του Χοσέ Ρουέδα, που προέρχεται από πολύμηνη αποχή, αλλά να τεστάρει και το επίπεδο προόδου των νεοφερμένων Νόρμπερτ Μπάλογκ και Μπαουτίστα Κασίνι.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το αποψινό παιχνίδι στο απαρχαιωμένο στάδιο της πρωτεύουσας αντιμετωπίζεται ως ωφέλιμο τεστ για τους προαναφερθέντες, που κάθε μέρα δείχνουν και καλύτεροι και αναμένεται να είναι σε ετοιμότητα εφόσον αυτό χρειαστεί στις επίσημες υποχρεώσεις.

Αναλυτικά οι επιλογές του Μπρούνο Μπαλταζάρ: Βάτερμαν, Ρουέδα, Βούρος, Αλεξάνδρου, Μιλάνοφ, Γκέντσογλου, Κασίνι, Μπάλογκ, Νατέλ, Ντε Βινσέντι, Ρέζα

 


Επιστροφή
στην αρχή