Κύπρος - Σλοβενία: Με επιθετικές διαθέσεις και αλλαγές (ενδεκάδα)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραν Μπεν Σιμόν για την αποψινή αναμέτρηση της εθνικής Κύπρου στο Nations League κόντρα στην αντίστοιχη της Σλοβενίας

Όσα προηγήθηκαν της ήττας στη Νορβηγία στην πρεμιέρα της νέας διοργάνωσης της UEFA, με την ονομασία Nations League, αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή ενόψει ενός καλύτερου μέλλοντος για την εθνική Κύπρου.

Εν μέσω μιας μεταβατικής περιόδου και μιας επιχειρούμενης ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται απόψε κόντρα στη Σλοβενία στο ΓΣΠ (21:45, ΡΙΚ) να αποδείξει ότι η εμφάνιση της περασμένης Πέμπτης ήταν μια κακή παρένθεση.

Τούτου δοθέντος ελάχιστα εκπλήσσει το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Ραν Μπεν Σιμόν προτίμησε να αποφύγει τις αλχημείες προβαίνοντας στις πιο ενδεδειγμένες αλλαγές στη στελέχωση της ενδεκάδας σε σχέση με την άκρως αμυντικογενή τακτική που ακολούθησε στο «Ouleval Stadium» του Όσλο για την πρώτη αγωνιστική στον τρίτο όμιλο. 

Την εστία της εθνικής, λοιπόν, θα υπερασπιστεί αυτή τη φορά ο Παναγή (σ.σ προτιμήθηκε αντί του Πάρντο μετά τα παιδαριώδη λάθη στα οποία υπέπεσε κόντρα στους Ναρβηγούς), στην άμυνα θα βρίσκονται οι Δημητρίου, Λαϊφης, Κούσουλος και Ιωάννου, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Αρτυματάς και Κυριάκου, με τους Εφραίμ και Παπουλή στα πλάγια, ο Κάστανος σε ρόλο ελεύθερου επιθετικού,  ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πιέρος Σωτηρίου.  

Ιδού η ενδεκάδα της εθνικής Κύπρου σε διαφοροποιημένο σχηματισμό (4-5-1): Παναγή, Τζέισον Δημητρίου, Λαϊφης, Ιωάννου, Κούσουλος, Αρτυματάς, Κυριάκου, Παπουλής, Κάστανος, Εφραίμ Σωτηρίου

 

 


Επιστροφή
στην αρχή