Κυπριακός θρίαμβος στην Τασκένδη με Ευσταθίου και Νέο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΕΝΙΣ
Σε κυπριακό θρίαμβο εξελίχθηκε το «37th Tashkent ITF Juniors», που πραγματοποιήθηκε στην Τασκένδη, πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν

Σε κυπριακό θρίαμβο εξελίχθηκε το «37th Tashkent ITF Juniors», που πραγματοποιήθηκε στην Τασκένδη, πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν. Στο πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ITF Junior Grade II ο Μενέλαος Ευσταθίου κατέκτησε τον τίτλο επικρατώντας στον τελικό του Ντάλιμπορ Σβούρτσινα από την Τσεχία με 2-0 (6-3,6-4). Στο ίδιο πρωτάθλημα με παρτενέρ τον Ελευθέριο Νέο κατέκτησαν τον τίτλο και στο Διπλό, στον τελικό του οποίου νίκησαν τους Μπολότοφ/Μουγκτασίμοφ από τη Ρωσία με 2-0 (6-3, 7-6[5]). Ο Ελευθέριος Νέος έφτασε μέχρι τον δεύτερο γύρο στο Μονό, όπως επίσης και ο Νικόλας Κάμπελ.

Οι επιτυχίες των Κυπρίων αντισφαιριστών και η ψηλή βαθμολογία του πρωταθλήματος αναμένεται να βελτιώσουν την κατάταξη τους στην Παγκόσμια βαθμολογία Juniors της ITF. Οι τρεις Κύπριοι αντισφαιριστές θα παραμείνουν και αυτή την εβδομάδα στο Ουζμπεκιστάν για να λάβουν μέρος στο 21st  Namangan ITF Juniors (Grade III) πριν επιστρέψουν στην Κύπρο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία με την Εθνική ομάδα Davis Cup για τους αγώνες με την Τυνησία.

 

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να συνεχίσει στον δρόμο του 2014/15

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ, 10:55 (τελευταία ενημέρωση 10:55)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσέλαβε επιστημονικό συνεργάτη και διατροφολόγο η Ομόνοια

Πολίτης Sports, 10:40 (τελευταία ενημέρωση 10:40)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοίγει τις πόρτες στις ιδιωτικές ακαδημίες η ΚΟΠ (υπό όρο)

Πολίτης Sports, 10:28 (τελευταία ενημέρωση 10:28)

Επιστροφή
στην αρχή