Κυπριακός θρίαμβος στην Τασκένδη με Ευσταθίου και Νέο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΕΝΙΣ
Σε κυπριακό θρίαμβο εξελίχθηκε το «37th Tashkent ITF Juniors», που πραγματοποιήθηκε στην Τασκένδη, πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν

Σε κυπριακό θρίαμβο εξελίχθηκε το «37th Tashkent ITF Juniors», που πραγματοποιήθηκε στην Τασκένδη, πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν. Στο πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ITF Junior Grade II ο Μενέλαος Ευσταθίου κατέκτησε τον τίτλο επικρατώντας στον τελικό του Ντάλιμπορ Σβούρτσινα από την Τσεχία με 2-0 (6-3,6-4). Στο ίδιο πρωτάθλημα με παρτενέρ τον Ελευθέριο Νέο κατέκτησαν τον τίτλο και στο Διπλό, στον τελικό του οποίου νίκησαν τους Μπολότοφ/Μουγκτασίμοφ από τη Ρωσία με 2-0 (6-3, 7-6[5]). Ο Ελευθέριος Νέος έφτασε μέχρι τον δεύτερο γύρο στο Μονό, όπως επίσης και ο Νικόλας Κάμπελ.

Οι επιτυχίες των Κυπρίων αντισφαιριστών και η ψηλή βαθμολογία του πρωταθλήματος αναμένεται να βελτιώσουν την κατάταξη τους στην Παγκόσμια βαθμολογία Juniors της ITF. Οι τρεις Κύπριοι αντισφαιριστές θα παραμείνουν και αυτή την εβδομάδα στο Ουζμπεκιστάν για να λάβουν μέρος στο 21st  Namangan ITF Juniors (Grade III) πριν επιστρέψουν στην Κύπρο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία με την Εθνική ομάδα Davis Cup για τους αγώνες με την Τυνησία.

 

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαβριήλ: «Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, συνολική η επιτυχία»

Πολίτης Sports, 19:35 (τελευταία ενημέρωση 19:35)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπρεζετς ο πιο «καυτός» από τους Λαρνακείς

Πολίτης Sports, 19:20 (τελευταία ενημέρωση 19:20)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Της μοίρας τα γυρίσματα, πανηγυρίζει το κύπελλο η Πετρολίνα ΑΕΚ (pic)

Πολίτης Sports, 19:00 (τελευταία ενημέρωση 19:00)

Επιστροφή
στην αρχή