Κοιν. Παντοπωλεία:Μεγάλη Πέμπτη το Πασχαλινό Πακέτο στους δικαιούχους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ
Η καθιερωμένη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους, θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 12 μεσημέρι,

Την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου θα δοθεί το Πασχαλινό Πακέτο στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας, στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ειδικότερα για συμπαράσταση και στήριξη των οικογενειών δυσπραγούντων συμπολιτών μας, ανακοινώνει ότι για την περίοδο του Πάσχα, η καθιερωμένη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους, θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 12 μεσημέρι, αντί τη Μεγάλη Παρασκευή». 
 
Ο Δήμος Λάρνακας «ευχαριστεί όλους τους παραγωγούς που προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης. Ευχαριστίες εκφράζει επίσης στους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου για την ανιδιοτελή προσφορά τους, που αποδεικνύουν καθημερινά ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, η αγάπη και η προσφορά προς την πόλη μας και ειδικά προς τον συνάνθρωπό μας, είναι αξίες βαθιά ριζωμένες μέσα μας».

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλήγμα για την United Airlines ο θάνατος γιγάντιου λαγού

Πολίτης News, 18:50 (τελευταία ενημέρωση 18:50)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παραλίγο ξύλο στον Μακρόν σε επίσκεψη στο Αμιάν (Βίντεο)

Πολίτης News, 18:30 (τελευταία ενημέρωση 18:30)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νομός της Τουρκίας το ψευδοκράτος λέει ο Μπουλούτ

Πολίτης News, 18:25 (τελευταία ενημέρωση 18:25)

Επιστροφή
στην αρχή