Καιρός: Έρχονται 40άρια και σκόνη...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Το καλοκαίρι φαίνεται πως μπήκε για τα καλά - Δείτε την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τις επόμενες ημέρες...

Στους 39 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος, ενώ σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, το Σάββατο η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Συγκεκριμένα, σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, και αργότερα ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη ενώ στα δυτικά παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Όπως σημειώνει η Μετεωρολογική Υπηρεσία,το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος και θερµός, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Παράλληλα, η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα, αρχικά, δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

 


Επιστροφή
στην αρχή