Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Καζαντζάκης»

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της νέας συμπαραγωγής της Nova «Καζαντζάκης» σε σκηνοθεσία και σενάριο του Γιάννη Σμαραγδή...

Η ταινία «Καζαντζάκης» σε σκηνοθεσία και σενάριο του Γιάννη Σμαραγδή αποτελεί τη νέα συμπαραγωγή της Nova! Η ταινία «Καζαντάκης» κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κύπρου την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και θα παρουσιαστεί σε Ά τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema.

Η Nova Cyprus, θέλοντας να γιορτάσει την νέα συμπαραγωγή της Nova, δίνει τη δυνατότητα σε 10  τυχερούς να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την Αvant Premiere της ταινίας «Καζαντζάκης» που θα προβληθεί τη Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, στις 20:00 στο Zena Palace Cinema! Κάνε Like τη Σελίδα της Nova Cyprus στο Facebook, κάνε Like τo Post του διαγωνισμού αφήνοντας το σχόλιό σου μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου και μπες αυτόματα στη κλήρωση για να κερδίσεις μια διπλή πρόσκληση για την ταινία του Γιάννη Σμαραγδή "Καζαντζάκης"! Οι 10 νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό τους στο Facebook.


Επιστροφή
στην αρχή