Κέρδισε τους άλλους εννέα ο Κοσμάς, νέος προπονητής του Ερμή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η διοίκηση της ομάδας της Αραδίππου κατέληξε στον εκλεκτό που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Παναγιώτου και αυτός είναι ο Γιώργος Κοσμάς

Ο Γιώργος Κοσμάς και άλλοι εννέα, είπε το πρωί ο Λούκας Φανιέρος πως είναι οι υποψήφιοι για τον πάγκο του Ερμή, μετά την αποχώρηση του Νίκου Παναγιώτου.

Τελικά ο Κύπριος τεχνικός... επικράτησε των αντιπάλων του και πήρε το χρίσμα από τον πρόεδρο της ομάδας της Αραδίππου, ώστε να την καθοδηγήσει στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου με σκοπό να επιτύχει τον στόχο του τερματισμού στην πρώτη εξάδα.

Η ανακοίνωση του Ερμή:

«Την πρόσληψη του Γιώργου Κοσμά ως νέου προπονητή της ομάδας μας ανακοινώνει ο Ερμής Αραδίππου. Είναι πρώην προπονητής της ομάδας της Αγίας Νάπας ο οποίος είναι ο μόνος που κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία . Είναι επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου . Η συνεργασία έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της φετινής Ποδοσφαιρικης περιόδου.Είμαστε σίγουροι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας μας και του ευχόμαστε κάυε επιτυχία στην καινούρια του πρόκληση».


Επιστροφή
στην αρχή