Κένη θέση ειδικού επιστήμονα στο Κέντρο Οικονομικών του Πανεπιστημίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η θέση είναι για πλήρη ή μερική απασχόληση με διάρκεια συμβολαίου ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης. Δείτε το μισθό, τα προσόντα και τους όρους.

 

 

Το Κέντρο Οικονομικών Ερευνών (ΚΟΕ) του Πανεπιστημίου Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μίας θέσης Ειδικού Επιστήμονα για πλήρη ή μερική απασχόληση στο πλαίσιο του έργου που διεξάγει το Κέντρο για την κυπριακή και διεθνή οικονομία.

Καθήκοντα και ευθύνες:

• Προσελκύει χρηματοδότηση και χορηγίες από την Κύπρο και το εξωτερικό και προωθεί την εικόνα του ΚΟΕ στην Κύπρο και το εξωτερικό με στόχο την περεταίρω ανάπτυξη και εδραίωσή του ως το  κύριο ερευνητικό κέντρο οικονομικών στην Κύπρο.

• Διευκολύνει την επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ ΚΟΕ, Υπουργείων, Κεντρικής Τράπεζας,  επαγγελματικών φορέων, διεθνών και άλλων οργανισμών στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα.

• Υποστηρίζει, καθοδηγεί και γενικότερα συμβουλεύει ερευνητές που απασχολούνται στα  ερευνητικά προγράμματα του Κέντρου.

• Συμβάλλει στην αποτελεσματική οργάνωση και διοίκηση του ΚΟΕ.

Απαραίτητα προσόντα:

Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω προσόντα: 

• Να είναι κάτοχοι διδακτορικού τίτλου σε Οικονομικά ή Οικονομετρία.
• Πολύ καλή γνώση οικονομετρίας, μακροοικονομικών και χρηματοοικονομικής.
• Πολύ καλή γνώση της Κυπριακής οικονομίας και σχετικό ερευνητικό έργο σε θέματα οικονομικής  πολιτικής της Κύπρου και της Ευρώπης.
• Δεκαετή τουλάχιστον πείρα σε υπεύθυνη θέση με αποδεδειγμένες διοικητικές ικανότητες σε  μεγάλο ακαδημαϊκό ή ιδιωτικό ή δημόσιο οργανισμό.
• Υψηλό επίπεδο διαπροσωπικών δεξιοτήτων, μεταξύ άλλων γραπτής και προφορικής επικοινωνίας  καθώς και παρουσιάσεων.
• Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.

Όροι απασχόλησης

Η θέση είναι για πλήρη ή μερική απασχόληση με διάρκεια συμβολαίου ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης εφόσον οι υπηρεσιακές ανάγκες το επιβάλλουν και υπάρχει η απαιτούμενη χρηματοδότηση. Το μηνιαίο κόστος εργοδότησης, το οποίο αντιστοιχεί σε πλήρη απασχόληση θα είναι €3300, αναλόγως προσόντων και πείρας. Από το ποσό αυτό θα αποκόπτονται εισφορές εργοδότη και εργοδοτούμενου. Η θέση δεν προνοεί καταβολή 13ου μισθού ή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν τα πιο κάτω:

I. Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εν λόγω θέση.
II. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα (στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα) στο οποίο να περιλαμβάνεται
διεύθυνση επικοινωνίας και αριθμός τηλεφώνου.
III. Αντίγραφα πτυχίων.
IV. Ονόματα τριών ατόμων από του οποίους δυνατόν να ζητηθούν συστάσεις.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή PDF με θέμα «Ειδικός Επιστήμονας-ΚΟΕ» στην κα. Άντζελα Σιεκέρσαββα (adangela@ucy.ac.cy) μέχρι τις 27/07/2018.

 

 

 

 

Oι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευσή τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν κρινόμαστε από κανέναν ξένο πρέσβη

Πολίτης News, 02:55 (τελευταία ενημέρωση 02:55)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξένοι για το ΓεΣΥ: Επενδύσεις σε κλινικές

Πολίτης News, 02:45 (τελευταία ενημέρωση 02:45)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Στέφεν Μπάρκλεϊ νέος υπουργός Brexit

Πολίτης News, 16.11.2018

Επιστροφή
στην αρχή