Και το σερί καλά κρατεί στα φιλικά της ΑΕΛ, νέα νίκη με Αβραάμ (pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Με τέρμα του Aντρέα Αβραάμ στο 42ο λεπτό, η ΑΕΛ επικράτησε 1-0 της Ραμποτνίσκι Σκοπίων, στο πέμπτο φιλικό τεστ επί βουλγαρικού εδάφους...

Με τέρμα του Aντρέα Αβραάμ στο 42ο λεπτό, η ΑΕΛ επικράτησε 1-0 της Ραμποτνίσκι Σκοπίων, στο πέμπτο φιλικό τεστ επί βουλγαρικού εδάφους, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ενδεικτικό των προθέσεων που είχε ο Ντούσαν Κέρκεζ στο σημερινό φιλικό παιχνίδι ήταν το γεγονός ότι χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του στο Πράβετς, θέλοντας να τεστάσει για ακόμα μια φορά το βαθμό ετοιμότητας τους. 

Υπενθυμίζουμε πως οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού μετράνε πέντε νίκες σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια, έτσι θα επιχειρήσουν κόντρα στη Ξάνθη, με την οποία θα αναμετρηθούν το ερχόμενο Σάββατο, να συνεχίσουν το απόλυτο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντούσαν Κέρκεζ: Πρόσεκ, Χ. Κυριάκου, Ράσο, Α. Τεσέϊρα, Μπενίτεθ, Φιντέλης, Γερολέμου, Αντάμοβιτς, Μαρκόσκι, Μ. Ηλία, Αβραάμ

Ως αλλαγή χρησιμοποίθηκαν οι Σ. Παντελή, Γουίλερ, Λαφράνς, Μουστάκης, Ζτραβκόβσκι, Τόρρες, Μυτίδης, Πεχλιβάνης, Σίλβα, Mιχαηλίδης, Ρομάν. 


Επιστροφή
στην αρχή