Και μη χειρότερα: Τραγική εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ με τρύπια... άμυνα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /CHAMPIONS LEAGUE

Οι πλείστοι υποστηρικτές του ΑΠΟΕΛ μάλλον θα κρατάνε τα κεφάλια τους από την μέχρι τώρα ανεκδιήγητη εμφάνιση της ομάδας τους απέναντι στη Σούντουβα...

Aπό τους τηλεοπτικές δέκτες, απ' όπου παρακολουθούν την ευρω-πρεμιέρα του ΑΠΟΕΛ με τη Σούντουβα οι πλείστοι υποστηρικτές του μάλλον θα κρατάνε τα κεφάλια τους από την μέχρι τώρα ανεκδιήγητη εμφάνιση της ομάδας του. 

Και μολονότι πικρό για τους γαλαζοκίτρινους το προβάδισμα τριών τερμάτων (!) που απέκτησε η αντίπαλος τους από το 19ο λεπτό του παιχνιδιού είναι και απόλυτα δίκαιο βάσει της εικόνας των δύο ομάδων και κυρίως της δικής τους, που εμφανίζεται αδιάβαστη και υπερφίαλη εντός αγωνιστικού χώρου. 

Ο μέχρι στιγμής αδιαμφισβήτητος MVP της αναμέτρησης στο «Futbolo stadionas Marijampolėje», Ριτζίνο Σισίλια εξέθεσε ανεπανόρθωτα σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις την αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ (9', 11', 19') και αν στη συνέχεια η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν συνέλθει μάλλον θα μείνει μετεξεταστέα στο πρώτο της ευρωπαΐκό παιχνίδι.   

Και αν μη τι άλλο η εξέλιξη της πρεμιέρας του ΑΠΟΕΛ στους προκριματικούς του Champions League μόνο άσχημες αναμνήσεις ξυπνά στους φίλους του που σίγουρα θα ζωντανεύει στη μνήμη τους ο απρόσμενος αποκελσιμός από τη Μπάτε το 2007. 

 


Επιστροφή
στην αρχή