Κάβσιτς: «Να μην μπερδεύουμε την Κύπρο με ομάδες χαμηλότερου επιπέδου»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Διαβάστε τι δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την εθνική μας ομάδα

Δεν πρέπει οι Σλοβένοι να μπερδεύουν την εθνική μας με ομάδες χαμηλότερου επιπέδου, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Κύπρο ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας, Τόμας Κάβσιτς.

Ο 64χρονος δήλωσε πως στην αυριανή αναμέτρηση (21:45, ΓΣΠ) για τη 2η αγωνιστική του γ' ομίλου της γ' κατηγορίας του Nations League θα κάνει αλλαγές και ότι η ομάδα του έχει μοναδικό σκοπό τη νίκη.

Μπεν Σιμόν: «Συνιστώ υπομονή σε όσους έβγαλαν γρήγορα συμπεράσματα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Κάβσιτς:

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, μετά την ήττα από τη Βουλγαρία, για να νικήσουμε την Κύπρο. Θέλουμε να έχουμε μια συμπαγή ομάδα και να παίζει για μόνο έναν σκοπό, τη νίκη.

Θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα (σ.σ. μετά από σχετική ερώτηση), όμως δεν μπορώ να πω κάτι. Θα το δούμε αύριο, πριν από το παιχνίδι. Ναι, είναι πιθανόν να αλλάξει κάτι στην άμυνα. Δεν έχουμε ώρα για δοκιμές, όμως έχουμε πολλές επιλογές και θα το σκεφτώ.

Πάντα υπάρχει κάποια απουσία (σ.σ. για τον Κέβιν Καμπλ). Ο Κέβιν είναι ένας καλός παίκτης όμως θα φροντίσουμε να αναπληρωθεί η απουσία του.

Δεν θα αλλάξω τον τερματοφύλακα μετά από ένα λάθος (σ.σ. μετά από ερώτηση για τον Μπέλετς). Έδειξε σπουδαίο χαρακτήρα όταν παραδέχθηκε στα ΜΜΕ το λάθος του στο δεύτερο γκολ της Βουλγαρίας.

Είδα και άλλα παιχνίδια της Κύπρου εκτός από αυτό με τη Νορβηγία, της οποίας δημιούργησαν προβλήματα. Δεν πρέπει να μπερδεύουμε την Κύπρο με άλλες ομάδες χαμηλότερου επιπέδου. Λέει πολλά το ότι έχουν δύο ομάδες στην Ευρώπη».


Επιστροφή
στην αρχή