Κατσουρίδης: Δεν θα εμπλακώ στα διοικητικά της Ομόνοιας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Τη θέση του ότι δεν θα εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της Ομόνοιας, ανακοίνωσε με γραπτή δήλωση του ο Νίκος Κατσουρίδης.

Τη θέση του ότι δεν θα εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της Ομόνοιας, ανακοίνωσε με γραπτή δήλωση του ο Νίκος Κατσουρίδης, εξηγώντας πως δεν έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για τη δική του εμπλοκή και ευχόμενος να βρεθούν λύσεις που θα επιτρέψουν την ανασυγκρότηση του σωματείου.
 
Στη γραπτή δήλωσή του, ο κ. Κατσουρίδης αναφέρει πως μέσα στο Μάρτιο είχε δηλώσει ότι ενδεχόμενο δικό του ενδιαφέρον για εμπλοκή στα διοικητικά της ομάδας  μαζί με άλλους, θα ήταν πιθανό υπό δύο προϋποθέσεις.  Πρώτον, την διασφάλιση της ενότητας στις γραμμές της Ομόνοιας, μελών και οπαδών και δεύτερον την εξασφάλιση της αναγκαίας ρευστότητας. 
 
«Δυστυχώς σήμερα, ενάμιση μήνα μετά, και παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατεβλήθησαν δεν έγινε κατορθωτή η διασφάλιση της ενότητας, ούτε επί της ουσίας, ούτε επί της διαδικασίας.  Και τούτο είναι έκδηλο εκ των πραγμάτων. Τούτου δοθέντος θεωρώ ότι δεν δημιουργούνται οι συνθήκες για δική μου εμπλοκή στα διοικητικά πράγματα του Σωματείου», δηλώνει. 
 
Ο Νίκος Κατσουρίδης εύχεται να εξευρεθούν οι λύσεις που θα επιτρέψουν την ανασυγκρότηση της Ομόνοιας και να ανατείλουν οι μέρες που αξίζουν στο σωματείο. 


Επιστροφή
στην αρχή