Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σε δρόμους, λόγω έντονων βροχών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Στην ευρύτερη περιοχή Τροόδους, στην Λεμεσό και Μόρφου. Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί όπως οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα.

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι λόγω έντονης βροχόπτωσης στις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Μόρφου, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών στους πιο κάτω δρόμους, ενώ η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς είναι χαμηλή.
       
Συγκεκριμένα, στους δρόμους Πλατρών – Τροόδους,  Προδρόμου – Τροόδους, Αμιάντου – Καρβουνά και Μονιάτη – Πλατρών έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σε διάφορα σημεία στο οδόστρωμα.

Στο δρόμο Αμιάντου – Καρβουνά, καθώς και στους πιο πάνω δρόμους, η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς είναι χαμηλή λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Στο δρόμο Κακοπετριάς – Καρβουνά επικρατεί πυκνή ομίχλη και έντονη βροχόπτωση, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς να είναι επικίνδυνα χαμηλή.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί όπως οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, τηρώντας απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, έχοντας αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και όπως παρέχουν προτεραιότητα σε εξ αντιθέτου διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί


Επιστροφή
στην αρχή