Κατεβαίνει με το «Γιασεμί» ο Σενέρ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Ο Τ/κ δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ θα διεκδικήσει μια θέση στην Ευρωβουλή χωρίς να συμμετάσχει σε συνδυασμό οποιουδήποτε κόμματος.

Δεν απέδωσε τελικά το φλερτ των λεγόμενων ενδιάμεσων στον Σενέρ Λεβέντ, ο οποίος μιλώντας χθες στην «Καθημερινή» επιβεβαίωσε πως, όπως είχε γράψει χθες και ο «Π», θα διεκδικήσει μια θέση στην Ευρωβουλή χωρίς να συμμετάσχει σε συνδυασμό οποιουδήποτε κόμματος.


Μιλώντας στη συνάδελφο Μαρίνα Οικονομίδου ο κ. Λεβέντ δήλωσε: «Όντως έχω πρόθεση να είμαι υποψήφιος, γιατί θεωρώ ότι μπορώ να εκπροσωπήσω δυναμικά όλους τους Κυπρίους, τους ανθρώπους αυτής της τραγικά μοιρασμένης από την κατοχή πατρίδας, Ε/Κ, Τ/Κ, Μαρωνίτες, Αρμένιους και Λατίνους» και γι’ αυτό «είχα συναντήσεις και επαφές με πολιτικούς αλλά και με πολύ κόσμο, όπου συζητήσαμε διάφορα ενδεχόμενα».


«Μετά από ώριμη σκέψη έχω καταλήξει ότι δεν θα διεκδικήσω εκλογή κάτω από τη σημαία οποιουδήποτε κόμματος. Μαζί με τους στενούς συνεργάτες μου αποφασίσαμε ότι ο εκλογικός σχηματισμός ’Γιασεμί’, είναι αυτός που μπορεί να εκπροσωπήσει και να εκφράσει όλους τους Κυπρίους γι’ αυτό και στις έξι θέσεις στο ψηφοδέλτιό μας θα έχουν θέση αξιόλογοι άνθρωποι από τις κοινότητες και κοινοτικές ομάδες του νησιού. Σημαία μας είναι η Κύπρος!» πρόσθεσε.


Επιστροφή
στην αρχή