Κατεχόμενα: Ξυλοκόπησαν Τούρκο διαιτολόγο λόγω... face control

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Ο «υπουργός» τουρισμού ανέφερε πως θα παρθούν μέτρα προς αποφυγή τέτοιων περιστατικών και εξέφρασε τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στον Καγιά

Ο "υπουργός" τουρισμού Φικρί Ατάογλου καταδίκασε τον ξυλοδαρμό Τούρκου τουρίστα σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Κερύνεια.
 
Σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα «Χιουριέτ» σχετικά με το περιστατικό όπου οι φρουροί ασφαλείας ξενοδοχείου στην κατεχόμενη Κερύνεια ξυλοκόπησαν τον Ιλτέρ Φαίκ Καγιά, γνωστό Τούρκο διαιτολόγο, ο οποίος με τη σύζυγο του βρίσκονταν στα κατεχόμενα για τον μήνα του μέλιτος, είπε ότι ο ίδιος θα παρακολουθεί στενά τις έρευνες της «αστυνομίας» για το περιστατικό.
 
Ανέφερε ακόμα ότι, θα παρθούν μέτρα προς αποφυγή τέτοιων περιστατικών και εξέφρασε τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στον Καγιά, λέγοντας ότι παρόμοια περιστατικά πλήττουν τον τουρισμό και την εικόνα του ψευδοκράτους.
 
Τα κατεχόμενα είναι γνωστά ως «το νησί των διακοπών και της διασκέδασης και για το λόγο αυτό ζητώ εξηγήσεις για συμπεριφορές εναντίον τουριστών, φιλοξενουμένων και φοιτητών μας» ανέφερε στην εφημερίδα ο «υπουργός» δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι θα διερευνηθεί με κάθε τρόπο το περιστατικό ξυλοδαρμού και θα αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου χρειάζεται.
 
Ο Καγιά, ο οποίος παντρεύτηκε πριν από τέσσερις μήνες, ήρθε με τη σύζυγο του στο ξενοδοχείο «Cratos» στην κατεχόμενη Κερύνεια για το μήνα του μέλιτος. Κατά την προσπάθεια του ζευγαριού να εισέλθει σε κέντρο διασκέδασης εντός του ξενοδοχείου οι «μπράβοι» του ξενοδοχείου τον σταμάτησαν λέγοντας του ότι δεν είναι κατάλληλα ντυμένος για το κλαμπ, με τον Καγιά να αντιδρά και τελικά τον ξυλοκόπησαν.
 
Για την υπόθεση ξυλοδαρμού η «αστυνομία» συνέλαβε δύο άτομα εναντίον των οποίων εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης ενώ αναζητούνται ακόμα δύο άτομα. Οι φρουροί ασφαλείας του κλαμπ χειροδίκησαν και εναντίον της συζύγου του Καγιά, η οποία προσπαθούσε να ηρεμήσει την κατάσταση.

Πηγή: ΚΥΠΕ / Τζουλιάνα Βιολάρη


Επιστροφή
στην αρχή