Κατακλυσμός και διακοπή στο Στούμπρας - Απόλλων! (pics)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE

Το γήπεδο έγινε... λίμνη και δεν ήταν δυνατό να παίξουν κάτω από αυτές τις πολύ επικίνδυνες συνθήκες οι ποδοσφαιριστές...

Μόλις 28 λεπτά κράτησε ο αγώνας της Στούμπρας με τον Απόλλωνα στο «Αλίτους», αφού η καταρρακτώδης βροχή δεν επέτρεπε τη συνέχειά του!

Το γήπεδο έγινε... λίμνη και δεν ήταν δυνατό να παίξουν οι ποδοσφαιριστές κάτω από αυτές τις πολύ επικίνδυνες συνθήκες.

Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο αν ο αγώνας θα συνεχιστεί ή αν η διακοπή είναι οριστική. Δύσκολα, όμως, θα συνεχιστεί ο αγώνας.

Η προκύρυξη της UEFA αναφέρει πως σε περίπτωση που δεν συνεχιστει ο αγώνας, θα επαναρχίσει την επόμενη ημέρα από το σημείο της διακοπής του.

 

Μπορούσε να είχε σκοράρει...

Όσο είχαμε αγώνα, ο Απόλλωνας ήταν η μοναδική ομάδα στο γήπεδο. Στο 11’ προσπάθησε να απειλήσει, όταν από το δυνατό φάουλ του Μάρκοβιτς από μακριά, η μπάλα πήγε κατευθείαν στα χέρια του Γιοσβιάκι.

Στο 19’ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα, με τον Μάρκοβιτς να πιάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα από αριστερά και την μπάλα να φεύγει άουτ.

Δύο λεπτά μετά (21’) ο Γιώργος Βασιλείου άγγιξε το γκολ, όμως η μπάλα από την εκτέλεση φάουλ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γιοσβιάκι.

ΣΤΟΥΜΠΡΑΣ: Γιοσβιάκι, Μπισί, Αλμέιδα, Ναζάρε, Βιγέλα, Σερκάουσκας, Σαντάουσκας, Σα, Μάρκος, Μπουχάρεμπ, Γαλκεβίσκιους.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Σακέτι, Μπρου, Μάρκοβιτς, Πέδρο, Χάμπος, Παπουλής, Σκέμπρι, Γιούστε, Σαρδινέρο, Βασιλείου.

 

 


Επιστροφή
στην αρχή