«Κάρφωσε» δύο μυστικούς πράκτορες ο εγγονός του Τράμπ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΕΡΙΕΡΓΑ
Δύο πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ είχαν την φαεινή ιδέα να βγάλουν selfies με τον οκτάχρονο εγγονό του Ντόναλντ Τράμπ.

Δύο πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ είχαν την φαεινή ιδέα να βγάλουν selfies με τον οκτάχρονο εγγονό του Ντόναλντ Τράμπ ενώ o μικρός κοιμόταν. Όμως, δεν είχαν υπολογίσει ότι το αγόρι μόλις ξυπνούσε, θα τα έλεγε όλα στους γονείς του. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δύο πράκτορες τέθηκαν υπό έρευνα. 

Ενώ το αγόρι είχε αφεθεί στα χέρια του Μορφέα, οι πράκτορες έκαναν ανενόχλητοι τη δουλειά τους.  Όταν όμως το αγόρι ξύπνησε και είδε από πάνω του τους μυστικούς πράκτορες να βγάζουν selfies, ξαφνιάστηκε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail".

Το περιστατικό σημειώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και ενώ οι δυο μυστικοί πράκτορες μετέφεραν τον 8χρονο Ντόναλντ Τραμπ τον 3ο, γιο του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, από το σπίτι της οικογένειάς του στο Γουέτσεστερ στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. 

Όταν ο μικρός επέστρεψε στο σπίτι, είπε στη μητέρα του, Βανέσα, τι είχε συμβεί και εκείνη το είπε στον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, πρωτότοκο γιο του του Τραμπ. Ο πατέρας του μικρού το είπε στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο και το θέμα έφτασε ψηλά στην ιεραρχία των μυστικών υπηρεσιών, που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια του προέδρου των ΗΠΑ και της οικογένειάς του. Το αποτέλεσμα ήταν οι δυο πράκτορες να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

 

 

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το τέλος του πήγαινε - έλα ανακοίνωσε ο Άιντε

Πολίτης News, 13:34 (τελευταία ενημέρωση 13:34)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεκρή 33χρονη και το αγέννητο μωρό της στη Λεμεσό

Πολίτης News, 13:30 (τελευταία ενημέρωση 13:30)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είκοσι τρεις νεκροί από επίθεση ενόπλων εναντίον Κοπτών στην Αίγυπτο

Πολίτης News, 13:26 (τελευταία ενημέρωση 13:26)

Επιστροφή
στην αρχή